Pet smrtnih grijeha u vezi

posavski obzor, muškarac žena, djevojka, otmica, varanje, brak, ljubav, poezija, ljubav, ljubav, greške, muškarac, zaljubljivanje, faze, bivša, učenje, parovi, ljubav, ljubavnica, žena ili ljubavnica, iskustvo, seksualno iskustvo
Svima nam je poznat onaj prvi nalet strasti na početku veze, uzbuđenja ne nedostaje, leptirići su prisutni i ništa nije teško. Muškarac i žena se trude pokazati u najboljem svjetlu. Seks je za pamćenje, prevladava ona čudesna kemija zaljubljenosti i sve izgleda gotovo savršeno, prenosi zena.blic.rs.

Nažalost, to ne traje dugo i nakon nekog vremena gotovo je nemoguće sačuvati prvotno uzbuđenje jer je pokrenut proces opuštanja.

Evo što izbjegavati kako iskrice ne bi potpuno nestale:

Prepuštanje seksualnoj rutini
Klasičan scenarij nakon nekog vremena veze je: oboje već znate tko što voli i slijepo se držite toga jer se ne usuđujete eksperimentirati. Zapravo bi trebalo biti drugačije, tvrde seksolozi. Isprobavanje nekih novih stvari u krevetu osvježit će vezu.

Preuzimanje majčine uloge
Muškarac nije dijete, a partnerica nije njegova majka, a kada se žena opusti, lako iz uloge ljubavnice sklizne u ulogu majke: kupuje partneru bokserice, četkice za zube, dvori ga, ugovara mu odlaske doktoru, skuplja ostavljenu odjeću za njim, drugim riječima, radi sve ono što je nekada radila njegova mama. S vremenom će se zbog toga odnos 'razvodniti'.

Zajednički odlazak u kupaonicu
Želite li gledati partnera dok obavlja nuždu, čisti zube zubnim koncem, reže nokte na nogama, depilira se... ili još gore da on vas gleda dok sve to radite? U kupaonicu bi svatko trebao ulaziti sam i za sobom zatvarati vrata.

Isticanje nesavršenosti
Ono o čemu i na koji način žene pričaju s prijateljicama, tako treba i ostati. Nema smisla ispred partera komentirati višak kilograma, urasle dlačice, plombiranje zuba, gljivice... Nitko nije savršen i svi mi na ovaj ili onaj način trebamo 'popravke', ali nema potrebe to isticati partneru.

'Gušim te, gušiš me'...
Gušiti jedno drugo je, po mišljenju stručnjaka, najgori od svih grijeha. Ako zajedno provodite previše vremena, ugasit će se strast. Kada par počne živjeti zajedno, mogu nestati jedno za drugo. Poželjno je ponekad izlaziti odvojeno, družiti se odvojeno... Svatko bi trebao imati dovoljno vremena za sebe i neke svoje potrebe.