Pet načina na koji uspješne žene razmišljaju o ljubavi

Imaju otvoren um

Tip muškarca je super koncept ako želiš zauvijek ostati sama. Žene koje su sretne u ljubavi nemaju popis kvaliteta koje traže, a ako ga i imaju, znaju da ga se ne mogu striktno držati. Ako daješ šansu samo određenim ljudima, male su šanse da će baš neki od tih odabranika dati šansu i tebi.

Mane im nisu toliko važne

Žene koje nisu sretne u ljubavi će uvijek pronaći neku manu zbog koje će prekrižiti muškarca, a one sretne će tu manu pokušati zaobići, pa čak možda i pretvoriti u vrlinu. Nitko nije savršen, ali ljubav između svoje nesavršenih ljudi može biti savršena.

Ne žive u prošlosti

Nakon teškog prekida, najlakše je samo razmišljati o tome što je moglo biti. Uspješne žene shvaćaju da je jedna ljubav završila i da nema smisla čekati da se vrati,Muškarci ne podnose žene koje se u vezi pretvore u nepokretnu masu koja živi samo za njih nego se okreću prema budućnosti.

Ne generaliziraju

Samo zato što je jedan muškarac bio svinja, ne znači da su svi ostali svinje. Mnoge žene se prepuste ovakvom načinu razmišljanja, pa same sebe koče u pronalasku nove ljubavi. Nakon prekida je potrebno uzeti neko vrijeme, preboljeti muškarca, i krenuti dalje s pretpostavkom da je on bio iznimka.

Imaju svoj život

Muškarci ne podnose žene koje se u vezi pretvore u nepokretnu masu koja živi samo za njih. Jasno je da ćeš reorganizirati svoje vrijeme, ali nikada ne smiješ odbaciti prijašnji život samo zato što imaš dečka. Žene koje uz novog dečka zadržavaju svoje prijatelje i hobije su puno uspješnije u ljubavi od onih koje se jednostavno prepuste.

index.hr