Pet fatalnih Hrvatica sportašica na koje se Srbi lože

hrvatice, Srbi
Točnije, Kurir je ovaj put odlučio napraviti listu na kojoj su se našle samo hrvatske sportašice ili, kao što sam naslov govori, pet hrvatskih sportašica na koje se Srbi najviše lože.

"Osim što su talentirane i uspješne ove ljepotice obaraju s nogu i svojom pojavom", piše Kurir i dodaje: "Da se Hrvatska zaista može pohvaliti lijepim ženama dokazuju i sportašice".

A prva na popisu našla se ljepotica koja je i uvrštena i na prošlu Kurirovu listu, Antonija Mišura. "Lijepa košarkašica iz Šibenika, rođena 1988. godine, ušla je u test općeg znanja. O njenoj ljepoti se priča nadaleko, čak je tijekom Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine proglašena za najljepšu sportašicu. Trenutno igra košarku u Francuskoj, a kada se vrati u Šibenik čeka je dužnost poslanika u gradskoj skupštini, budući da je na izborima bila na listi HDZ-a".

Na drugo mjesto stavili su odbojkašicu Sanju Popović te napisali: "Najseksipilnija hrvatska odbojkašica standardni je član reprezentacije. Rođena je u Rijeci 1984. godine, a trenutno nastupa u Poljskoj. Postala je šire poznata nakon što je poznati hrvatski fotograf Lupino napravio s njom, ali i drugim odbojkašicama, intrigantan kalendar za Hrvatski odbojkaški savez".

Nakon nje na red je došla i Blanka koja se smjestila na treće mjesto: "Najbolja hrvatska atletičarka, osim vrhunskim rezultatima, pažnju plijeni i svojim izgledom, posebno manekenskom visinom (193), istesanim tijelom, kao i frizurama. Lijepa Splićanka (1983) dvostruka je svjetska šampionka u skoku uvis. Njen skok od 2,08 metara drugi je svjetski rezultat svih vremena. Jedno vrijeme se zabavljala s najboljim rukometašem svijeta, Francuzom srpskog podrijetla Nikolom Karabatićem".

Na četvrtom je mjestu mlada Donna Vekić za koju su napisali: "Svijet tenisa dobio je još jednu ljepoticu. Mlada, 19-godišnja Osječanka Donna Vekić, jedna od igračica koje su proglašene za najperspektivnije. Zanimljivo, od igračica iz svijeta tenisa veoma često se druži s Anom Ivanović".

I za kraj, na peto mjesto stavili su Zvonimiru Trusić koja trenira tajlandski boks. "Ona će vas nokautirati svojom pojavom, ali pripazite se da to i doslovno ne doživite. Jer, lijepa i opasna 21-godišnja Zagrepčanka postiže odlične rezultate u kick-boxu, tajlandskom boksu i još nekim borilačkim sportovima", piše Kurir.