Perverznjak djevojku silovao dok je spavala i sve snimao

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij

Da je bila žrtva bolesnog momka otkrila je kada je policija pretresla kuću u kojoj žive i pronašla fotografije na računalu. Nakon što bi zaspala, njen perverzni dečko bi joj lakirao nokte i stavio na nju nakit prije nego što ju je fotografirao i fotografije pohranio na računalo.

"Grozim se kada razmišljam o tome što je radio. Osjećam se prljavo i povrijeđeno zbog toga", rekla je Naomi za Sunday People.

"To je tako zlo. Cijelo vrijeme sam živjela s čovjekom koji je bio u stanju uraditi nešto tako. On nema emocija, on je zlo. Da policija nije saznala za to, ja bi i dalje živjela s njim. To je zastrašujuće", dodala je.

Kraljevski sud u Nottinghamu potvrdio je da Fryer, inače sin policajca, ima boluje od rijetkog stanja samnofolije - seksualne privlačnosti prema osobama koje spavaju ili koje su u nesvijesti.

Priznao je da je silovao sviju djevojku tri puta između 2008 i 2011 te priznao krivinju za seksualne aktivnosti bez pristanka zbog čega je osuđen na osam godina zatvora.

"Cijeli život mi se raspao u tisuće komada. Moja duša je slomljena. Mrzim ga zbog toga što mi je uradio", rekla je Naomi.