Panika u Beogradu: Atraktivna menadžerica širila virus HIV-a iz osvete

Prema njihovoj priči, 27-godišnja menadžerica M. Č. prije tri godine saznala je da je zaražena opakim virusom, nakon čega je krenula u osvetnički pohod na muški rod, pišu srpske nezavisne dnevne novine Informer .

Kako je javio Informer, djevojka će biti uhićena. Policiji ju je prijavio bivši ljubavnik, kojeg je zarazila, a on je zarazu potom prenio supruzi.

- On je prvi osjetio simptome, a onda i njegova supruga. Pošto im je iz dana u dan bilo sve lošije, otišli su kod privatnog lliječnika i napravili analizu krvi. Tada su saznali da su HIV pozitivni. Žena se odmah razvela od njega, a on je podnio prijavu policiji - otkrio je jedan od inspektora angažiranih na slučaju, piše Informer.

Prije nego je nazvao policiju muškarac se javio bivšoj ljubavnici, koja danas radi u jednoj beogradskoj marketinškoj agenciji i navodno je vrlo atraktivna. Navodno mu je priznala da ga je namjerno zarazila i da zna da je bolesna još od 2009. godine. Kazala mu je, piše Informer, da je isto napravila s još četvoricom muškaraca i da se namjerava osvetiti muškom rodu.

Zbog takvog joj postupka prema zakonu koji je na snazi u Srbiji, prijeti od dvije do 12 godina zatvora, a nastupi li kod nekog od zaraženih smrt, atraktivna M.Č. u zatvoru će provesti 15 godina.