Pakao u Srbiji: Tjerali dječake na seks - desetogodišnji sin morao sve gledati!

zlostavljanje, Srbija, pedofilija, droga, italija, dječak, djevojčica, promjena spola, silovanje, zlostavljanje, karlovac, silovanje, Srbija, zlostavljanje, obljuba, zlostavljanje, Srbija, seks, kobila, zlostavljanje, pakao, zlostavljanje, Srbija, dijete, pijanstvo, Tuzla, autizam, zlostavljanje, djevojke, strava, škola, zlostavljanje, dječak, silovanje, zabava, šala, okrutnost, ledeni izazov, tinejdžeri, dječak, silovanje, stravično, strava, orgije, ubojstvo, pedofilija, Međugorje, silovanje, silovanja, skandal, škola
Pedofili ne miruju. Evo i još jednog strašnog događaja, ovaj put iz Srbije, iz Smedereva. Smederevska policija uhitila je dva muškarca zbog sumnje da su obljubili djecu i nemoćnog maloljetnika. Uz to oni su tjerali maloljetnika da prisustvuje seksualnim iživljavanjima polnim radnjama.

Kako je priopćila policija, a prenosi Blic, uhićeni su Toplica P. (58) i Darko M. (38).

Toplica je osumnjičen da je posljednjih šest mjeseci u svoju kuću dovodio maloljetnika (17), koji je uz to i ometen u razvoju. Dovodio ga je više puta i uz prijetnju prisiljavao na spolne odnose.

Obojica zlostavljali istog dječaka, ali i druge

Međutim, 58-godišnjak tu nije stao, već je u isto vrijeme u pomoćnoj zgradi i u svojoj kući imao spolne odnose i sa svoja dva maloljetna pastorka, koji su stari osam i dvanaest godina. Bolesni um išao je tako daleko da je i svog desetogodišnjeg sina primoravao da prisustvuje seksualnom iživljavanju i da sve gleda.

Drugi uhićeni i osumnjičeni Darko. M. imao je isti tempo. Zadnjih šest mjeseci i on je u svoju kuću dovodio istog maloljetnika i tjerao ga na razne seksualne odnose. U istoj je kući zadnja tri mjeseca seksualno zlostavljao i još dvoje djece koja su stara 12 i 13 godina. I to je morao gledati desetogodišnji sin njegovog kolege Toplice.

Protiv obojice je podnesena kaznena prijava i sprovedeni su istražnom sucu Višeg suda u Smederevu.