Ovo su znakovi da ste totalno 'pali' na nju

Ako niste sigurni, na stranici ivillage.com sastavljena je lista koja vam može pomoći u tome, prenosi magazin.net.hr. Naveli su nekoliko znakova koji upućuju na to da ste totalno 'pali' na nju, a evo koji su to:

● Potpuno ste zaboravili na bivšu
Vrlo često su prekidi popraćeni razmišljanjem o tome jeste li ili niste donijeli ispravnu odluku kada ste odlučili krenuti svatko svojim putem. Ovisno o tome koliko ste dugo bili u vezi, ta se razmišljanja mogu vraćati i vraćati. No, u vaš je život ušla druga žena i vaša bivša vam je zadnja stvar na pameti, kada se i sjetite uglavnom se pitate zbog čega vas je uopće privukla.

● Ne možete prestati misliti na nju
Stalno je prisutna u vašim mislima, bez nekog posebnog razloga i često se pitate mislili li i ona na vas barem upola koliko i vi na nju. Pitate se što radi, kako provodi vrijeme bez vas... Želite je nazvati, ali ne želite ispasti nasrtljivi. Ali to nije sve, postaje sve gore i gore... Negdje ste s vašim društvom, a primjećujete dok prolazite ulicom u izlozima dućana nešto što bi se njoj moglo svidjeti... Ona je posljednja misao prije nego utonete u san i prva misao čim otvorite oči, a često vam navrati i u snove. Nema sumnje - zaljubljeni ste!

● Stalo vam je do nje
Postoji razlog zašto ne želite znati više o nekoj ženi s kojom ste imali seks na jednu noć - nije vam stalo do nje. Ali kada se zaljubite u nekoga želite znati sve o toj osobi: tko je ona, što je veseli, što želi... Uistinu vam je stalo do njezinih osjećaja. Ako vam je stalo do nekoga - suosjećate s tom osobom ako je imala loš dan, i nećete je pokušati razvedriti samo zato jer se to očekuje od vas već zato jer to zaista želite.

● Smatrate da su njezine 'bubice' simpatične
To što nosi sa sobom svoju putovnicu stalno - za svaki slučaj i to što svaki put dok jede slaže savršene zalogaje hrane do te mjere da mnoge izluđuje, vama je simpatično. Radi i govori stvari zbog kojih se znatno razlikuje od drugih, a čak i onda kada se ne slažete s njezinim mišljenjem - nije vam važno. Sviđa vam se baš takva kakva je.

● Kemija među vama je baš kakva treba biti
Ne možete biti zaljubljeni u neku osobu ako među vama nema kemije. Ako vam se čini da ste na istim valnim duljinama te razmišljate na sličan način - to je odlično. Ako se 'pregrijavate' u njezinoj blizini toliko da bi se mogao uključiti protupožarni alarm - na dobrom ste putu.

● Više i ne primjećujete druge žene
Jeste li vidjeli tu zanosnu plavušu koja je upravo prošla pored vas? Ne? Ako ste od onih koji jednostavno uživaju gledati atraktivne žene i rijetko vam koja u vašoj blizini inače promakne, a sada vam je odjednom radar zakazao i ako više uopće ne flertujete, a to vas je prije veselilo, čini se da vam je postala važna samo jedna žena, a to vam čak iz nekog razloga sasvim odgovara.

● Uživate u provođenju vremena s njom
Jednostavno je, veselite se svakom susretu s njom i uopće vam nije važno kako ćete provoditi vrijeme, važno vam je samo da ste zajedno. Čak vam se i obična šetnja čini kao savršeno dobar način za provođenje večeri. Nadalje, kada niste u njezinom društvu - nedostaje vam i htjeli bi više vremena provoditi s njom.

● Počinjete razmišljati o budućnosti i ona je u njoj
Nekada je za vas budućnost s nekom ženom uključivala izlazak u subotu navečer, ali s ovom ženom budućnost nema ograničenja. Ne samo da je planirate vidjeti za vikend nego je želite viđati i narednih godina. Kada planirate godišnji odmor - vidite i nju pored vas. A čak i onda kada dobijete pozivnicu za prijateljevo vjenčanje, pozovete nju bez razmišljanja o tome hoćete li tada biti zajedno.