'Ovo je možda najbolja pjesma klape Rišpet dosad'

 'Ovo je možda najbolja pjesma klape Rišpet dosad'
Prekrasna, emotivna pjesma pod nazivom "Bojim se", sigurno će osvojiti srca obožavatelja.

Riječ je o novoj baladi omiljene Klape Rišpet, koja će sigurno biti pjesma mnogih zaljubljenih parova, pa čak i samaca koji sanjaju o toj istoj ljubavi. Melodija pjesme jednostavno podsjeća na more, Dalmaciju, na „čovika i ženu", jednom riječju miriše na ljubav, onu temperamentnu i iskrenu. Spot je također u znaku ljubavi, kadrovi su romantični i pričaju priču, koju smo barem jednom, svi doživjeli.

Autor glazbe je Pero Kozomara koji je poznat po svojim prepoznatljivim, emotivnim melodijama. Iskrene stihove pjesme napisao je Željko Krznarić, a za divan aranžman je zaslužan Leo Škaro.

"Nisam siguran jesam li previše subjektivan oko ove pjesme, zaista je jako volim. Govori o neizmjernoj ljubavi muškarca i žene - tematika ovako može zvučati i pomalo banalno, no pjesma joj pristupa na jedan autentičan te iskren način. Mislim da je najvažnije da je sami poslušate, a moj dojam je, iskreno, da je ovo ponajbolja pjesma klape Rišpet do sada. Jako je emotivna i iskrena, pisana iz duše", rekao nam je skladatelj i osnivač klape "Rišpet", Pero Kozomara.

Ova pjesma će zasigurno zasjati u mnogim odnosima i napisana je tako da dirne srca. Kada je riječ o pravoj ljubavi, onda nema straha, makar se svi naravno, nekad bojimo.