Ovo je 5 vrsta ženskih stražnjica. Kojoj muškarci ne mogu odoljeti?

stražnjica, oxford, bolesti srca, čvrsta stražnjica, stražnjica, dobre vijesti, žene, stražnjica, dijabetes, kronične bolesti, istraživanje, med, celulit, otklanjanje , vježbe, guza, stražnjica, oblik guze

J Lo i Kim Kardashian napravile su svojevrsnu revoluciju kada je riječ o ženskim stražnjicama. Mnogima su posebno privlačne bile male, prćaste i čvrste stražnjice, no Kardashian je od svoje, poveće stražnjice, napravila svojevrstan brend. Nakon nje, diljem svijeta mnoge su djevojke poželjele imati stražnjicu poput njene te se nerijetko podvrgavaju i estetskim zahvatima kako bi u svoju stražnjicu ubrizgali masne stanice i dobile obujam poput stražnjice kakvu ima Kim.

Ipak, postoji pet oblika ženskih stražnjica. Njujorški estetski kirurg, imao je na svom stolu više od 50 000 žena iz ukupno 35 zemalja širem svijeta, a koje su mu se obratile sa zahtjevom za korekcijom stražnjice. Temeljem bogatog radnog iskustva, Matthew Schulman utvrdio je pet oblika ženskih stražnjica.

1. Kockasta tvrdi da je ovaj oblik stražnjice najčešći kod žena, posebice kod mlađih. "Kod ovog oblika, bokovi i stražnjica su iste širine što daje dojam "kutije", pojasnio je za Women`s Health.

2. V - oblik Ovaj oblik stražnjice češće je kod žena koje imaju uske bokove i šira ramena. Stražnjica čini oblik slova V kada je gledate od straga.

3. A- oblik Žene s jačim bokovima gotovo uvijek imaju i širu stražnjicu što tvori stražnjicu u obliku slova A.

4. Okrugla Ovaj oblik stražnjice imaju, po riječima Schulmana, J.Lo i Kim Kardashian. Upravo ovaj oblik stražnjice muškarcima je i najprivlačniji. Žene s ovakvom stražnjicom u prošlosti su se smtrale zdravijima te su muškarci i danas skloniji birati žene s okruglim stražnjicama.

5. Oblik obrnutog srca Ovaj oblik stražnjice je "plosnatiji" na vrhu stražnjice, a puniji je prema dnu "jastučića". Iako može biti okrugla, ipak ima više volumena na donjem dijelu stražnjice što čini oblik obrnutog srca. Ovaj oblik stražnjice je najčešće vidljiv na modelima bikinija, kaže Schulman.

vecernji.hr