Ove čudne situacije učinit će vas neodoljivima

Ove čudne situacije učinit će vas neodoljivima
Muškarci su ludi". Tim je riječima opisala jači spol Misha Paul. Ali još su "luđi" kada im u susret krene djevojka u uskim trapericama, crvenim štiklama i casual, vrećastoj majici. I puna samopouzdanja. I postoji najmanje tisuću trikova kako možete izluditi muškarce oko sebe, ali ovih nekoliko su zasigurno najčudniji i čine žene tako nedoljivima.

Pojavite se pred njim bez imalo šminke na licu. Zvuči kao horor? Ma ne, muškarci uopće ne gledaju koju nijansu rumenila imate na obrazima ili imate li danas "smokey eyes" ili neku drugu kombinaciju. Bez šminke na licu odat ćete koliko ste samopouzdana i svjesna sebe, a njemu ćete biti neodoljiva. Dokazano.

"Otkrio" vas je u gaćicama i grudnjaku koji nisu u pripadajućem kompletu? Vama je vjerojatno neugodnjak na kvadrat, ali njemu ste neodoljiva jer vas je uhvatio "nespremnu". Ne zaboravite, muškarci su lovci!

Dobacite mu koju dosjetku. Ne želite zavoditi samo svojim izgledom. Muškarcima su neodoljive one žene koje će samopouzdano znati ispričati i neki vic, makar i loš. Zapanjuje i činjenica da muškarci smatraju privlačnijima žene koje spavaju u širokim majicama, po mogućnosti njegovima. Ne trebate ni stalno "visiti" kod frizera. Oni vole razbarušenu kosu, baš onakvu nepočešljanu kakva je nakon što se probudite.

vecernji.hr