Ovaj tajni sastojak uklonit će neugodan miris iz vaše odjeće

kupljena odjeća, pranje, razlozi, raspoloženje, boja, odjeća, trik, odjeća, materijali za odjeću, trikovi, odjeća, popraviti , kupljena odjeća, pranje, votka , odjeća, neugodan miris, neugodan miris, otklanjanje

Da bi uklonili neugodne mirise pomoći vam može samo jedan ključni sastojak, a to je vodka. Odlična je za uklanjanje neugodnih mirisa, bilo da vam cijela haljina ili odijelo vonjaju po hrani, cigaretama ili samo ispod pazuha.

Ulijte u bočicu s raspršivačem malo vodke i pošpricajte željenu odjeću. Možete to učiniti preko cijelog komada robe ili samo na strateškim mjestima, ovisno o tome gdje je nužno ukloniti miris. Pustite da djeluje i da se osuši. Kako alkohol bude isparavao, tako će i neugodni mirisi.

Vodku nije potrebno razrjeđivati s vodom jer će oslabjeti učinak. Na odjeći se neće osjetiti nikakav miris alkohola. Navodno je ovaj trik popularan na Broadwayu kada glumci trebaju nabrzinu osvježiti svoju odjeću za nastupe.

- Glumci se znoje cijelu noć u svojim kostimima, a ne mogu ih slati svaki dan na kemijsko čišćenje. Zato ih samo pošpricaju s vodkom - otkrila je stručnjakinja za čišćenje Leslie Reichert.

Izvor: 24sata.hr