Otkriven razlog zašto je princeza Diana uvijek stiskala torbicu čvrsto na prsa

princeza Diana, torbica
Bilo da se radilo o njezinoj ulozi princeze, humanitarke ili stilske ikone. Princeza Diana odjećom je uvijek slala poruku koja se skrivala iza ogromne količine njezina neodoljivog šarma.

Sjećamo se crne pripijene haljine dizajnerice Christine Stambolian koju je odjenula za party Vanity Faira 1994. Netom prije Charles je javno priznao preljub, a princeza Diana je u inat odlučila biti seksi i pokazati da je se nimalo ne treba žaliti. Haljina je iz istog razloga ostala upamćena kao "revenge dress" ili haljina za osvetu.

Na fotografijama koje su popratile njezin dolazak na party može se primjeriti stilski detalj čija je pozadina napokon otkrivena. Lady Di minijaturnom "clutch" torbicom u ruci pokriva dekolte prilikom izlaska iz automobila. I to je radila svaki put. Pozadinu priče otkrila je Telegraphu dizajnerica torbica Anya Hindmarch.

Princeza je bila jedna od njezinih prvih klijentica, njihov je odnos bio više prijateljski, nego poslovan, a Anyja joj je dizajnirala jedan model elegantne clutch torbice za svaku kombinaciju. Lady Di u šali ih je prozvala cleavage bags ili "torbice za dekolte". Pročitajte i istinu o hrabroj frizuri princeze Diane koja je zapanjila Britance.

Kao i inače, princeza ništa nije prepuštala slučaju. Kako bi izbjegla bilo kakavu mogućnost da joj paparazzi snime dekolte u situacijama kao što je izlazak iz automobila, sakrila ga je svojom omiljenom clutch torbicom. Mi to zovemo pametno odijevanje.

Zadovoljna.hr