Otkrijte s kakvom djevojkom imate posla: Zavirite u njezinu ladicu s donjim rubljem

trend, tange, Francuska, žene, kazna, djevojke, gaćice, posao, šeik, žene, potraga, žene, bokovi, tange, šetnja u tangicama, tanga gaćice, tangice
Nije važno samo koje je veličine njezin grudnjak, nego i skida li se s lakoćom te koje je boje i od kakvog materijala. Prema tim znakovima možete saznati 's kim imate posla'.

Retro donje rublje
Donje rublje koje podsjeća na bakine gaće nose djevojke koje ne obraćaju pozornost na 'vanjsku ljepotu'. One se ne zaljubljuju u bodibildere, manekene, glavne u društvu. Mnogo su im draži intelektualni tipovi, muškarci s kojima imaju o čemu razgovarati. No, ako ste pomislili da im seks nije važan, prevarili ste se. Donje rublje 'preskaču' jer im je mnogo važnije ono što dolazi nakon svlačenja.

Gaćice s porukom
Ovakve gaćice s natpisom ćete pronaći kod duhovitih djevojaka vedrog i mladenačkog duha. Doduše, takvim djevojkama nije samo cilj nasmijati vas, nego vam nešto i poručiti. Zato, pažljivo pročitajte poruku prije nego je skinete.

Tange
Tange nose žene koje o sebi imaju visoko mišljenje, a pogotovo o svom tijelu. Zadovoljne su onim što vide u ogledalu i nije ih sram ili jedva čekaju svoje adute pokazati partneru. S ovim djevojkama morate biti na oprezu - one znaju što žele, a ako ih ne uspijete zadovoljiti, teško da će vam pružiti drugu priliku.


Klasično bijelo donje rublje

Ovakvo rublje vole djevojke koje su otvorene i iskrene, a isto očekuju i od svog partnera. Emocije stavljaju na prvo mjesto, ali i seks im je važan, bez obzira što donje rublje na njima ne izgleda pretjerano seksi.

Volančići, mašnice, cvjetići...
Donje rublje kakvo vole romantične žene koje žele udovoljiti partneru. Osim upadljivog rublja, ona će vas 'poslužiti' i mirisnim svijećama, prigušenim svjetlom, tihom glazbom. Upozorenje: možda će se oko vas naći i pokoja plišana igračka.

Satensko ili svileno rublje
Brazilskog ili bikini kroja, bez mnogo dodataka, čipke, ukrasa... jednostavno, a seksi rublje nose dame sofisticiranog ukusa. One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihovo rublje nije pretjerano upadljivo, one same jesu i teško ih je zaboraviti.

hot.hr