Otac silovao desetke žena, sinovi mu pomagali, a majka prijetila njihovim žrtvama

Otac silovao desetke žena, sinovi mu pomagali, a majka prijetila njihovim žrtvama
Otac Milan kroz 30 je godina silovao i pokušao silovati na desetke žena, nagovorivši i svoja dva sina da sudjeluju u gnjusnim djelima, dok je njegova supruga Deborah pokušavala zastrašiti njihove žrtve prijetnjama.

Deborah, majka dvojice sinova optuženih za seksualne napade, osuđena je sada na zatvorsku kaznu od pet godina zbog prijetnji da će ženi koju je njen 53-godišnji suprug silovao prerezati grkljan, svjedoči li protiv njega.

Otac Milan u zatvoru je od rujna nakon što je proglašen krivim za 22 silovanja, četiri pokušaja silovanja, 13 napada i jedan seksualni napad koji je počinio u 30 godina.
Svoje divljačke napade snimao kamerom

Žrtvama je stavljao povez preko očiju, a ponekad je i divljačka silovanja snimao kamerom. Na sudjelovanje u zločinima nagovorio je i dvojicu sinova. 23-godišnji Mathue i 17-godišnji Mikorlee su također proglašeni krivim i osuđeni na osam odnosno tri godine. Maloljetni brat svoju će kaznu odslužiti u domu za maloljetne delinkvente.

Deborah Babic završila je na sudu nakon što je pokušala zastrašiti posljednju žrtvu svog supruga prijetnjama da će je ubiti, svjedoči li protiv njega.

Net.hr