Osmogodišnjak ubijen na orgijama u kojima su sudjelovali političari, suci i vrh policije

zlostavljanje, Srbija, pedofilija, droga, italija, dječak, djevojčica, promjena spola, silovanje, zlostavljanje, karlovac, silovanje, Srbija, zlostavljanje, obljuba, zlostavljanje, Srbija, seks, kobila, zlostavljanje, pakao, zlostavljanje, Srbija, dijete, pijanstvo, Tuzla, autizam, zlostavljanje, djevojke, strava, škola, zlostavljanje, dječak, silovanje, zabava, šala, okrutnost, ledeni izazov, tinejdžeri, dječak, silovanje, stravično, strava, orgije, ubojstvo, pedofilija, Međugorje, silovanje, silovanja, skandal, škola
Osmogodišnjaka koji je nestao na dan kraljevskog vjenčanja 1981. godine ubio je pedofilski lanac povezan s vrhom vlasti, a policija je zataškala ubojstvo, ustvrdio je u srijedu njegov otac.

Vishambar Mehrota je rekao kako mu je ubrzo nakon nestanka njegovog sina Vishala muška prostitutka rekla da je odveden u gostinjsku kuću u sjeverozapadnom Londonu poznatoj po pedofilskim orgijama.

Zloglasna lokacija

Na toj zloglasnoj lokaciji pedofilski lanac zlostavljao je dječake u razdoblju između 1979. i 1982. godine, kad je izvedena policijska racija, a 12 zlostavljanih dječaka svjedočilo o užasima koje su tamo proživljavali. Među pedofilima u lancu je bio političar, policijski dužnosnik, sudac, biskup i poznati radijski i televizijski voditelji.

Mehrota je snimio 15-minutni razgovor s muškom prostitutkom i predao ga policiji kao dokaz, no oni to nisu uvažili. Tvrdi kako je njegov sin žrtva velikog zataškavanja.

"Kontaktirao me mlađi muškarac. Rekao mi je kako vjeruje da su Vishala pedofili odveli u tu kuću. rekao je da tamo ima osoba na visokim pozicijama. Govorio je o sucima i političarima koji su zlostavljali dječake", rekao je Mehota.

Net.hr