Osam tipova muškaraca koji se ne žele vezati

Magazin Marie Clarie uz pomoć svog stručnjaka Richa Santosa izdvojio je nekoliko tipova muškaraca za koje je siguran da neće ući u ozbiljnu vezu dok ne promijene svoje stavove.

Narcisoidni tip

Taj se tip neće vezati za vas ni za bilo koju drugu jer je previše posvećen samome sebi. On nema vremena ulagati u vezu jer ima previše posla oko sebe - mora biti savršen, mora izgledati savršeno i stalno graditi sliku o sebi koja će poručiti svijetu da nema boljeg.

Dijete u duši

Vjerojatno vam je to poznato, ali ako slučajno još niste shvatili: neki muškarci nikada ne odrastu. Za zrelo ponašanje potrebno je puno discipline i energije, a nekima od njih to ponekad jako nedostaje. Stoga se ne nadajte ozbiljnoj vezi s muškarcem koji je djetinjast jer obaveza je odluka zrele osobe.


Još samo...

On je spreman potpuno se predati ženi koju voli čim napravi sve što je oduvijek želio. Prije nego što se obaveže mora isprobati sve, tako da ozbiljna veza možda nikada neće doći na red. Ipak, on poštuje obitelj i smatra da život bez partnerice nema smisla. Ako se ipak odlučite probati, znajte da morate imati puno smisla za njegovu listu hirova i pustolovina.

Novac je moć

Muškarci uglavnom ne troše novac impulzivno kao žene i puno su štedljiviji, stoga teže ulaze u ozbiljniju vezu ako financijski ne stoje najbolje. Ne žele se sramotiti i razmišljati kako će platiti večeru ili kupiti dobar poklon za godišnjicu pa su skloni čekati neko bolje vrijeme za ljubav.

Gospodin Popularni

Oni imaju isklesano tijelo ili su kul rokeri za kojima žene uzdišu - i to im savršeno odgovara. Ako su i pristojni i daju znakove bilo kakve ozbiljnosti, obično se žene boje onoga što će se dogoditi u budućnosti. Glavni je problem to što takvi muškarci mogu imati koju god djevojku požele pa se ne čini da žele biti u ozbiljnoj vezi.

Seks, seks i samo seks

Neki muškarci jednostavno ne mogu bez seksa, i to bez onog koji ih dovodi do ludila pa stalno žele još. Čim osjete da je seks postao običan, dat će petama vjetra i otići u nepoznato.

Radoholičar

Taj tip muškarca puno radi i jednostavno nema vremena za žene. Osim toga, nikako nema vremena za ozbiljnu vezu i obitelj jer ga nikada nema kod kuće. Njegov život je posao i jedina obaveza koju treba.

Oštećena roba

Ta je priča poznata. Kad muškarac ostane jako povrijeđen, češće će se zatvoriti u sebe da se ne bi dogodilo isto. Što je iskustvo bolnije, to teže kreće u novu vezu. Prije nego što se upustite u tu pustolovinu probajte saznati što ga je i koliko povrijedilo.

Izvor: tportal.hr