FOTO  Oni su najljepši: Ovo su Hrvatica i Hrvat koji su ponijeli titulu Miss i Mister Turizma Hrvatske

turizam, izbor
Na predivnoj pozornici Hotela i Grand Casina Admiral u Zagrebu, sinoć se održao 16. finalni Izbor Auto Maritea Miss i Mister Turizma Hrvatske 2018.

Lentu najljepše, Miss Turizma Hrvatske osvojila je Emilly Mršić iz Rijeke, a Mister Turizma Hrvatske je Sven Vlahoviček iz Zagreba.

Prvi pratitelji su Paula Srdarev i Paško Repušić, drugi Monika Brekalo i Krešimir Stropnik dok su treći pratitelji Roberta Cetina i Ivan Znaor.

Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu publiku su zabavljali Jacques Houdek, Antonela Malis, Bojan Jambrošić, Tamburaški sastav Garavi, David Ricov te Alka Vuica koja je ujedno premjerno predstavila svoju novu božićnu pjesmu.

Prezenterice izbora bile su poznata lica, glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević i Matija Prskalo, koje su najavile Jacquesa Houdeka.

Jedanaest finalistica i jedanaest finalista iz cijele Hrvatske nosilo je najnovije kolekcije poznatih dizajnera Axa Moda by Božica Medić Juraković, kupaće kostime Pletix, Bariba, Jeordie's, Converse, Hogl i Kik.

Tijekom nekoliko dana priprema za izbor Auto Maritea Miss i Mister Turizma Hrvatske, finalistice i finalisti snimili su i modne editorijale za Croatia bus i Vitality Inernational.

Nova Miss Turizma postaje i zaštitno lice za MM Medestetica poznatog plastičnog kirurga dr. Matiju Miletića, a Mister Turizma za That'so što će biti njihov prvi profesionalni modni angažman.

U travnju 2019. godine u Hrvatskoj će se po prvi puta održati svjetski izbor Miss Turizma Svijeta.

Hrvatska će biti domaćin šezdeset najljepših predstavnica iz cijeloga svijeta i postati će centar ljepote i turizma u organizaciji Borisa Kosmača, vlasnika licencije za Republiku Hrvatsku i glavnog producenta ovog najprestižnijeg svjetskog izbora mode, ljepote i turizma u svijetu.

FOTO: Domagoj Biondić / Dobix Photography