Odbijate li muškarce svojom odjećom?

Vaša garderoba itekako može biti krivac što nemate previše uspjeha kod suprotnog spola. Vanjski izgled je nešto što prvo primjećujemo na drugima, pa je stoga i odjeća jedan od znakova koji privlači ili tjera u bijeg suprotni spol.

Samo zamislite dva muškarca - jednog u elegantnom odijelu i jednog u kombinaciji od pet boja i nekoliko brojeva prevelikoj odjeći. Za kojim biste prije okrenuli glavu? Vaš stil oblačenja itekako djeluje na to hoće li vam ljudi prilaziti ili ne, jer odjećom puno govorite o sebi.

1. Boje koje govore 'ne prilazi'
Stroga siva i bež boja te ozbiljni, 'uredski' modeli odjeće, neka ostanu kombinacija samo za radno mjesto. Takva odjeća u slobodno vrijeme djeluje suviše ozbiljno i nepristupačno i šalje signal 'nezainteresirana za zabavu'.

2. Upadljiva obuća
Obuća s potpeticama je neosporivo najpopularnija, no za sve postoji granica. Osobito ona dobrog ukusa. Previše napadna obuća, neprilagođena mjestu i vremenu natjerat će muškarce u bijeg zbog dojma da ste previše opsjednuti izgledom, ali i iz razloga što ne bi htjeli osjetiti čudne poglede i podsmjehivanja drugih ako se pojave u vašem društvu.

3. Previše upadljiva odjeća
Naglasiti dekolte ili otkriti noge može imati dvostruki učinak, ovisno o odjeći kojom to želite postići. Pretjerate li u jednom i drugom i za to odaberete suviše upadljivu odjeću koja previše otkriva, to može biti krajnje neukusno umjesto seksi. Također, izbjegavajte odjeću s previše detalja, boja i uzoraka, jer ćete u suprotnom uplašiti umjesto privući suprotni spol.

IZVOR: zadovoljna.hr