Oborite je s nogu u pet koraka

sex, orgazam, muškarac žena, sex, sex, sex, muškarci, žene, maženje, maženje, seks, muški kiks, krevet, žene

Na stranici askmen.com stručnjaci su svoje znanje podijelili s muškarcima koje zanima kako privući pravog komada. Ne bi vjerovali, ali novac i izgled filmske zvijezde nisu na popisu!

Budite kreativni
Privlačne žene svaki dan dobivaju ponude i zato, ako se odlučite prići jednoj takvoj, bolje vam je smisliti originalan način. Budite kreativni, ponudite joj nešto što nije čula od ostalih muškaraca: vožnju biciklom, šetnju parkom, ljuljanje na ljuljačci...

Neka se i ona potrudi
Ljudi ne cijene dovoljno ono do čega su s lakoćom došli, tako je i u muško-ženskim odnosima. Ako je muškarac taj koji je uglavnom angažiran, trudi se, zove, predlaže... žena ga neće dovoljno cijeniti i moglo bi joj ubrzo postati dosadno. Neka se i ona potrudi.

Budite muškarac
Onda kada ste sigurni da ste primijećeni, nemojte dopustiti da čeka. Zapamtite da vjerojatno ima rezervu. Prije će se prepustiti muškarcu koji ima 'muda'. Budite pravi muškarac i nemojte se ustručavati. Tako ćete joj dati do znanja da ste samouvjeren muškarac kakvog ona traži.

Držite je u neizvjesnosti
Jedna od najčešćih greški koje muškarci rade je ta da su predvidljivi. Ali, žene osim pouzdanosti traže i uzbuđenje. Nemojte je baš uvijek nazvati onda kada ste rekli. Ponekad je odvedite negdje gdje niste planirali otići... Držite je ponekad u neizvjesnosti i tako ćete zadržati i njezinu pažnju.

Nemojte biti očajni
Najgore što muškarac može napraviti je postati očajan, nazivati je stalno i provjeravati... udovoljavati ženi i jasno joj dati do znanja da je spreman na sve, pa čak i na brak, i to nakon samo mjesec dana veze. Uh...

www.net.hr