Obitelj se odrekla plastične Maje Morales


"Nekad davno svi smo bili u Splitu i svake nedjelje dolazili kod bake i djeda na ručak. Svi bi stariji bili u jednoj sobi, a nas devetero unučadi u drugoj. Bili smo bliski. Maja je bila vesela i slatka, baš dobra djevojčica", izjavio je Milo Stavros, sin Jasmina Stavrosa, koji joj je bio krizmani kum, javlja 24 sata.

Bratić starlete Maje Morales i njen krizmani kum, jedini su koji žele o njoj razgovarati, a pjevač Jasmin tvrdi da ju gotovo niti ne poznaje, iako je kod nje za vrijeme rata proveo tri mjeseca.

Njezin brat, Tomo Žaper poznatiji kao DJ Makro Polo, nije želio o sestri reći niti riječi, dok otac, koji živi u Njemačkoj, na sam spomoen o Maji, poziva se na policiju, tvrdi 24 sata.

Nitko od obitelji mlade starlete nije želio pričati o njoj, pristojno se ograđujući kao da ju nikada nisu ni poznavali.

Putevi Maje i Tome razišli su se prije deset godina, kada su im se roditelji razveli, pa se Maja s Majkom iz Hamburga preselila u Zagreb. Tomo je pripao ocu, inženjeru brodogradnje i dobrostojećem vlasniku građevinske tvrtke.
Maja je sa 16 godina odselila od majke kod 30-godišnjeg dečka, slikala se za Playboy, promijenila prezime u Morales i nakon toga ostvarila još jednu svoju želju, dobila pet minuta medijske pozornosti.

Sada, kada u javnost izlaze pojedinosti iz njezina života, možda se Maja povuče, a možda ju i ne bude briga što o njoj misli njezina obitelj i prijatelji.