'Nudili su mi milijune za seks, ali sam ih sve odbila!'

'Nudili su mi milijune za seks, ali sam ih sve odbila!'
Tijana Stajšić je prije deset godina osvojila titulu Miss Srbije, a na izboru za Miss Svijeta bila je među deset najljepših žena na svijetu, a američki magazin 'Kompleks' je prelijepu manekenku iz Novog Sada nedavno uvrstio na četvrto mjesto svoje liste najljepših Srpkinja.

A sada je 27-godišnja Tijana za srpski Press odlučila otvoreno progovoriti o elitnoj prostituciji u koju su je pokušali uvući.

'Elitna prostitucija i escort pratnje postoje svuda, toga je uvijek bilo i bit će. Manekenke su najviše izložene tim insinuacijama jer ti poslovi traže ono što djevojke koje se bave manekenstvom uglavnom imaju, lijepo lice i zgodno tijelo. To vrijedi i za pjevačice', izjavila je za Press Tijana, te nadodala da je danas mogla biti milijunašica da je prihvatila sve ponude koje je dobila.

Bivša Miss također smatra da se muškarci boje prelijepih žena kao što je ona.

'Ako je žena, uz dobar izgled pametna, sposobna, obrazovana i ima svoj novac, ona i nema udvarače. Slabići traže nadmoć nad ženom, a samo pravi muškarac, ostvaren i zadovoljan sobom, neće strahovati od kompletne žene. On će se ponositi njom, razumjeti je i poštovati, a takvog sve priželjkujemo', izjavila je Tijana za srpski Press.