FOTO  Novosadski frizer Mario napravio frizuru koju morate pogledat

Leo Messi

Kako bi izbjegao dosadan pitanja tog tipa, Aleksa Maričević iz Novog Sada je otišao kod svog frizera i zamolio ga da mu ''ukleše'' Messija na stražnjem dijelu kose.

Frizer s umjetničkim darom zove se Mario Hvala i specijalizirao se za tu vrstu šišanja onih koji od kose žele napraviti svojevrsnu tetovažu. Hvala je majstor izrade poznatih likova u kosi svojih mušterija, a već je radio i Donalda Trumpa te Vladimira Putina, na oduševljenje svojih klijenata koji su to naručili.

Od nogometaša, do sada je u kosu ''urezivao'' Cristina Ronalda i najnovije - Lionela Messija. "Nositelj'' Messijeva lika u kosi, Aleksa Maričević, veliki je fan Barcelone i, naravno, Messija kao svoga idola.

Majstor Hvala radio je na njegovoj frizuri gotovo sedam sati.

"Raditi tetovaže u frizuri je kompliciran posao. Međutim, uvjerio sam se da su moji klijenti kasnije vrlo zadovoljni. Kad sam kreirao Ronalda, ljudi su bili oduševljeni mojim djelom", kaže frizer Mario Hvala.

Inače, uobičajena cijena šišanja u njegovu studiju je osam eura, ali ako želite tetovažu u kosi, morate izdvojiti 150 eura. Stoga je doista pitanje svih pitanja - Tko bi platio 150 eura da mu frizuru ''krase'' Trump ili Putin?!