Novo mjesto za flert / Facebook hit za mlade Mostarce

Zahvaljujući Spotted stranicama na sveučilištima, otišlo se korak dalje. Sad ne odvraćaju pažnju samo prijatelji, nego se pojavila i mogućnost flerta.

''Jesi li vidio nekog na faksu? Ne znaš njezino ili njegovo ime ali ne možeš prestati mislliti o toj osobi? Bez brige, javi se nama, a mi ćemo anonimno objaviti tvoju poruku.'' - piše u opisu nove facebook stranice Spotted: Sveučilište u Mostaru.

Administratori navode kako će po danu će se objavljivati maksimlno 20 poruka u razmaku od 40 minuta te da u obzir dolaze samo ozbiljni oglasi. Na zidu stranice se već mogu naći različite poruke. Od oglasa:

"Traži se jedan slatkiš po mojim procjenama brucoš na pravu, nisam ga prije viđala. Često je u nekim kaputićima crna kosa, lijep osmijeh, tijelo sportiste, ima dobre listove, naizgled stidan i povučen? Pomagajte!!!"

Pa do manje ozbiljnih oglasa poput:

"Trazi se cura s ekonomskog faulteta, mislim da je brucošica sada. Ženska je ljepotom opskrbljena ko Neven Ciganović heteroseksualnim sklonostima, kosa joj je masna ko jetra Žaka Houdeka, a zubi su joj žuti ko karoserija njujorških taksija. Ostatak tijela joj je u dobrom stanju ko vidni sustav Saše Matića. Ako netko zna tko je, nek' javi. Hitnooo je."

Spotted stranice sveučilišta su se u posljednje vrijeme raširile svijetom, ali i dobile određene kritike. Tako britanski Guardian piše kako komentari ispod postova Spotted stranica mogu biti tračerski, uvredljivi, ali i promovirati rasizam, te govor mržnje.

Što će od toga izaći u Mostaru, ostaje da se vidi. No mora se konstatirati kako stranica Spotted: Sveučilište u Mostaru, iako je tek otvorena, privlači velik broj like-ova.

Mostarlife.com