Nova studija kaže da ni muškarci ni žene baš ne vole kad su im partneri spavali s puno ljudi.

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Studija koju su provela sveučilišta u Notthinghamu, Bristolu i Swansei u Velikoj Britaniji, i koja je objavljena u časopisu Journal of Sex Research, utvrdila je da je idealan broj seksualnih partnera za oba spola isti, tri.

Naime, većina ispitanika u dugoj vezi izjavila je da bi željeli da su njihovi partneri spavali sa samo dvije osobe prije njih. Muškarce manje privlače žene koje su imale više od 6 partnera, dok žene priželjkuju da muškarac nije imao više od 11 seksualnih partnerica.

Nisu zadovoljavali vlastite standarde

Partner koji ima bogatu seksualnu povijest statistički je manje vjeran i manje želi dugu ozbiljnu vezu. To je u suprotnosti sa vjerovanjem da se muški promiskuitet tolerira, a ženski ne, oba spola jednako nevoljko se upuštaju u vezu sa nekim za koga znaju da je imao puno partnera odnosno partnerica.

Studija je obuhvatila 188 osoba, od toga 104 žene, prosječne dobi od 18 do 35 godina i utvrdila da je jedina značajna razlika između spolova da muškarci puno radije stupaju u vezu sa djevicama ili sa nekime tko je imao mali broj partnera.

Gledajući u kontekstu dugih veza, i muškarci i žene priželjkuju da im partneri nisu imali više od dva partnera, u kratkotrajnom kontekstu tri. Ironično je da sudionici studije nisu zadovoljavali vlastite standarde. prosječan broj partnera za žene bio je 5.81 a za muškarce 8.4.

telegram.hr