FOTO  Nova kolekcija dizajnerice Marijane Hero

moda, kolekcija, Marijana Hero
Inspiracija za kolekciju Mansión de Flores bila je romantični ljetnikovac u cvijeću u blizini mora, a stil se može okarakterizirati kao spoj glamuroznog s biker/punk/rock estetikom. Savršen primjer su haljine kao spoj glamuroznog (šljokice) s običnim t-shirtom vezanim u čvor.Posebna pažnja posvećena je materijalima, među kojima se ističe ručno isprepleteni tweed s vunom, te detaljima, također često ručno rađenim: faux gemstones našiveni su na ručno rađene kožne biker jakne s patchworkom i zakovicama, a ručno šivane traperice boyfriend kroja imaju jedinstven kolaž-patchwork i zakovice. Patchwork nalazimo i na modernim bomber jaknicama, a od trapera su i biker jakne sa zakovicama i patchworkom te haljine i suknje.

Digitalni i ručno oslikan print s ilustracijama svjetskih metropola postao je već prepoznatljiv motiv brenda Hero4Heroes, a nalazimo ga i u kolekciji Mansión de Flores. Ove godine predstavljeni su Pariz, Barcelona i London, a uz ilustracije tu su i mali savjeti koji će pomoći u razgledavanju tih gradova.

Informacije o fotografijama:
Fotografije: Karmen Poznić

Make up: Matea Beranek

Hair: Valentina Muzlija

Model: Dora Sabljić/ Myguys models

Lokacija: Hotel Miramar,Opatija

Vesele i otkačene kreacije pršte bojama i ukrašene su pomno izrađenim detaljima. Svaka kreacija je unikatna i priča nedovršenu priču koju svojom osobnošću i stavom završava žena koja je nosi.Hero4Hero stvara modu za heroine - curice, djevojke, studentice, majke, poslovne žene, bake -odvažne žene, koje sivilo hrabro mijenjaju bojama i tako izražavaju svoju snažnu osobnost.