Nogometaš Marko o aferi s Tatjanom: Nisam razarač brakova, ovo mi teško pada

tanja dragović, afera, skandal, marko šimić
...suprugom Gorana Ivaniševića, svi žele saznati tko je zapravo mladić koji se preko noći našao u središtu preljubničkog skandala. Već dana d mediji se natječu tko će objaviti što više njihovih zajedničkih fotografija, a paparazzi danonoćno dežuraju ispred stana slavnog tenisača i njegove supruge, prenosi jutarnji.hr. Ali, skandala, barem što se njih tiče - nema.

Tatjana i Goran normalno šeću gradom, čak i s Markom i još nekolicinom zajedničkih prijatelja. Ako je suditi po riječima bliskih prijatelja, cijelu ovu situaciju najteže podnosi upravo Marko. On se tek sada prvi puta našao na naslovnim stranama i nije na to navikao. Njegova sportska karijera nije privlačila previše medijske pažnje, zabilježeni su tek poneki izvještaji s istih.

Prijateljima se Marko povjerio kako mu je sve ovo teško palo, da ne zna što da kaže ljudima koji ga bez prestanka nazivaju, a mora se pravdati i obitelji koja ne gleda blagonaklono na tekstove o tome kako im je sin navodni razarač brakova ili nečiji treći partner. Ulje na vatru dolila je Markova bivša djevojka, riječka manekenka i starleta Kristina Lumbar optuživši ga, potpuno neprijateljski, da je nemoralan i da ga je ostavila upravo zato jer je zapostavio karijeru i odao se izlascima, alkoholu i pušenju, umjesto da trenira, kaže, kao i svi drugi nogometaši.

Poznavatelji zagrebačke noćne scene vikendima ga viđaju u klubu Best gdje uz zvuke narodnjaka ispija potoke alkohola i uživa u društvu lijepih žena.