Noćni klub sve razbjesnio: Dođite u što kraćim suknjama, imate besplatno piće

mini suknja
mini suknja
Oni su odlučili nagraditi djevojke u kratkim suknjama i to jeftinijim pićem. "Što je kraće, to će vam se više vratiti", obećao je klub L'Annexe u Saint-Laurent-du-Varu, a uz to su na svojoj Facebook stranici objavili i promotivni video.

Sve žene koje dođu u petak navečer u suknjama dugačkim 25 cm mogu ući besplatno. One čiji su minjaci od 18 do 23 cm dobit će jedno besplatno piće, a one koje su se odlučile na najkraću kombinaciju, negdje dužine 18 cm, dobit će bocu vina. No dobitnice su se morale držati i nekih pravila noćnog kluba. Sve to vrijedilo je do 2.30 sati, a suknje nisu smjele biti, primjerice, obučene preko hlača i slično. Video s Facebooka koji pokazuje žene u kratkim, uskim suknjama pregledan je više od 33.000 puta.

"Užas. Mislim da će se na kraju tamo okupiti mnogo ljudi, ali samo muškarci! Djevojke će plesati i zabavljati se na nekom drugom mjestu, gdje se neće tražiti da budu gole", jedan je od komentara.

"Vi koji tretirate žene kao predmete, ne poštujete ih, zbog vas je toliko napada i silovanja", napisala je jedna komentatorica. Inače, statistički podaci iz 2015. godine pokazuju da se u Francuskoj seksualno zlostavljanje ili silovanje prijavljuje svakih 40 minuta. Ipak, neki takav potez noćnog kluba na smatraju seksističkim. Jedna osoba je napisala da je to "lijepa inicijativa".

"Svatko se može slobodno odjenuti kako želi, jer smo u Europi i postoji sloboda, a ovdje žene to mogu raditi slobodno", jedan je od komentara, piše thelocal.