Noćna mora za mladenke: Kako preživjeti njegovu momačku

muškarac, tip, brak, momačka večer, mladenka, seks ljubav, snovi, Seks sa šefom, Seks s bivšim, Seks sa strancem, seks ljubav, Poznavanje partnera, sigurnost, činjenica o našem partneru, Seks i romantika, stres, prijatelj, začinite vrućim seksom, seks ljubav, seks sa najboljim prijateljem, ljubav strast, svađa, parovi, partneri, živjeti zajedno, seks, Svađa broj 1, bliskost, seksomnija, Seksualno ponašanje u snu, seks ljubav, san, ozbiljan poremećaj, ovisnost o seksu, svadba, razvod, parovi, razgovor, ljubavnice, ljubav, prekid veze, bivši, Seks s bivšim, andropauza, zdravlje, Hormonalne promjene, hormoni, noćna mora, spavanje
Koliko god mrzila pomisao na to da će provesti noć sa svojim nabrijanim frendovima, momačku ne možeš spriječiti, osim ako nisi spremna igrati kartu psiho mladenke, što nikako nije preporučljivo. Duboko udahni, i pripremi se na njegovu momačku. Nakon nje je ionako tvoj.

Pomiri se sa činjenicama

Njegov posljednji izlazak u kojem je slobodan muškarac neće biti mirna večerica sa bliskim prijateljima na kojoj će raspravljati o tvojoj ljepoti i komentirati tvoje nove šiške koje ti totalno podižu jagodične kosti. Na momačkoj zabavi se pije, dere, i da, vjerojatno će mu kum unajmiti striptizetu koja će, duboko udahni, skidati odjeću sa sebe. Biti će pijan, plesat će, a frendovi će mu se rugati kako je lud što se ženi i sugerirati da bježi dok može. Ponašati će se kao ludi tinejdžer i ništa mu ne smiješ zamjerati, osim ako naravno spava sa striptizetom, što najvjerojatnije neće jer voli tebe, i svoj penis.

Pričaj s njim o tome

Momačku mu zabavu ne smiješ braniti, ali to ne znači da ne smiješ znati gdje se ona održava i tko će sve biti prisutan. Pričaj s njim o detaljima, kaži mu kako se osjećaš pomalo nesigurno i podijeli s njim svoje strahove. Dokle god si opuštena i blagonaklona, sve će biti u redu, a problemi mogu nastati tek kada pokažeš tendenciju miješanja u cijelu priču ili kontroliranja njegove zadnje slobodne avanture.

Vjeruj mu

Koliko god glupe i razuzdane momačke zabave bile, većina mladoženja neće raditi gluposti koje bi ugrozile vaš brak. Ako si se već odlučila udati za njega, znači da ga smatraš osobom koja zaslužuje povjerenje, pa mu daj do znanja da si sigurna da će sve biti u redu. On će to cijeniti, a i tebi će biti lakše. Ako nemaš povjerenja u njega, onda je momačka zabava najmanji problem, jer će vaš brak biti konstantno mučenje i borba za vjernost, a nevjerni će tip uvijek pronaći način da se ispuše, koliko god se ti trudila.

Organiziraj vlastitu zabavu

Djevojačka zabava je najbolji način da zaboraviš na njegovu momačku. Tvoje najbolje frendice, alkohol i nauljeni striper koji pleše kako ti sviraš pomoći će ti da smetneš s uma da je tvoj dragi vani sa svojim dečkima, a samo se moraš držati istih pravila koja si odredila i za njega. Zabavi se i uživaj, jer ovo je i tvoja zadnja slobodna večer, pa ju iskoristi do maksimuma (samo pazi sa striperom).

izvor: index.hr