Nives Celzijus 'Još se nadam orgazmičkoj proslavi prvaka'

Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, Nives Celzijus, status, Dino Drpić, Nives Celzijus, Dino Drpić, Nives Celzijus, spot, Nives Celzijus, Dino Drpić, Nives Celzijus, kućni poslovi, čišćenje, Nives Celzijus, Severina, Tina Katanić

Osim vjere u popravak Reala i što bolje proslave naslova prvaka, Nives je priznala kako je tek sad otkrila portugalskog slatkiša Miguela Velosu te kako ju neodoljivo podsjeća na njenog Dinu, i to upravo zbog osebujne frizure koju nosi.

''Real Madrid je na bod od Barcelone, primijetila sam ispijajući jutarnju kavu. Realovci i ja još uvijek imamo svoju šansu ove sezone. El Clasico me razočarao, ali još uvijek ima vremena za popravak i možda još orgazmičniju proslavu naslova prvaka. Inače, kada smo već kod nogometa, nedavno sam primijetila svoju novu omiljenu nogometnu zvijezdu i upitala se zašto svi pričaju o Cristianu kada postoji još jedno portugalsko savršenstvo, pod imenom Miguel Veloso. Ni sama ne znam kako mi je taj portugalski slatkiš uspio promaći?

Što vi mislite? Da li je Miguel dostojna zamjena Ronaldu (ne govorimo o terenskim kvalitetama, bar ne onim zelenoterenskim) ili imate i neke druge prijedloge? Ja sam možda malo subjektivna pošto me mladi Miquel neodoljivo podsjeća na mog supruga, ako ni zbog čega drugog - onda zbog frizure.

Smijem se sama sebi dok ovo pišem. Nevjerojatno kako uvijek padam na te pičkaste frizurice, a još sinoć sam si obećala da ću Dinu ošišati na spavanju i da više nikad, ali baš nikad, neću pogledati muškarca koji pri izlasku iz kuće, pa makar to bilo samo bacanje smeća i povratak u kuću, mora imati frizuru.

Što vi mislite? Da li je Miguel dostojna zamjena Ronaldu (ne govorimo o terenskim kvalitetama, bar ne onim zelenoterenskim) ili imate i neke druge prijedloge? Ja sam možda malo subjektivna pošto me mladi Miquel neodoljivo podsjeća na mog supruga, ako ni zbog čega drugog - onda zbog frizure. Smijem se sama sebi dok ovo pišem. Nevjerojatno kako uvijek padam na te pičkaste frizurice, a još sinoć sam si obećala da ću Dinu ošišati na spavanju i da više nikad, ali baš nikad, neću pogledati muškarca koji pri izlasku iz kuće, pa makar to bilo samo bacanje smeća i povratak u kuću, mora imati frizuru.

Jednostavno, stvara mi komplekse, pogotovo u periodima kada sam ovdje u Karlsruhe toliko udaljena od mojih dragih frizera koji brinu da na svjetlost dana ne izlazim masna, raščupana i nepočešljana, a ovdje me ne mogu držati na oku. I onda stojim na vratima kuće, spremna za izlazak na večeru, sa nespremnom frizurom i gledam Dinu kako pramen po pramen uredno slaže i zalizuje i ljuti se jer mu ponestaje njegovog idealnog, neizostavnog preparata za kosu, a ja zaboravna kučka zaboravila sam mu donijeti još koji komad Zagreba jer ne postoji ništa odgovarajuće u Njemačkoj. I onda neka netko kaže da smo mi žene komplicirane'', napisala je Nives na svom blogu.