'Nitko nije znao da je bolestan': Glumac iz Dva i pol muškarca umro u 49. godini

glumac, Brian Turk

Brian Turk preminuo je u 49. godini, piše TMZ. Glumcu kojeg pamtimo iz serija "Beverly Hills", "Dva i pol muškarca" i "Carnivale" dijagnosticiran je tumor na mozgu s kojim se borio te je naposljetku umro od posljedica te opake bolesti.

Osim što smo ga mogli gledati u serijama, Brian je glumio u nekoliko popularnih filmova kao što su "Američka pita 2", "Krokodil Dundee u Los Angelesu" i "Izgubljeni svijet: Jurski park".

Nakon što mu je dijagnosticiran rak, njegov prijatelj Carlos Marlene Montiel u srpnju je osnovao fond za pomoć Brianu i njegovoj obitelji -  supruzi Emily Wu i osmogodišnjem sinu, kako bi mogli lakše pokriti troškove liječenja.

Kako je glumac naposljetku preminuo, osnivač fonda zamolio je ljude da nastave s novčanom podrškom kako bi obitelj mogla platiti sprovod.

https://www.instagram.com/p/BsgkV9sgMje/

Prije nešto više od godinu dana našem dragom prijatelju Brianu Turku dijagnosticiran je rak. Budući da je on vrlo povučena osoba, nitko nije znao da je bolestan kako ne bi zabrinuo obitelj i prijatelje. Nažalost, njegov je rak sada u terminalnoj fazi. Brian je pozitivno utjecao na tolike živote, uvijek je bio tu za nas. Želi se boriti protiv ove bolesti zbog svoje žene i osmogodišnjeg sina, koji ga smatra najboljim prijateljem.

Brian je uzdržavao svoju obitelj jer njegova žena nije mogla raditi puno radno vrijeme. Kao zajednica moramo se moliti za Briana i njegovu obitelj u ovo teško vrijeme. Oni će trebati pomoć, najviše zbog budućnosti dječaka. Ako možete donirati ili pomoći na neki drugi način, oni će to jako cijeniti", piše na stranici za prikupljanje donacija.