Nina Badrić o koncertu u Čapljini

Nina Badrić, spot, Nina Badrić, Čapljina, Nina Badrić

Zabavno-kulturna manifestacija „Ljeto u Storiji“ ide dalje. U petak, 26. srpnja, nastupit će Nina Badrić. Evo kako je Nina, u razgovoru s našom novinarkom, najavila svoj koncert u Čapljini.

 Sudeći prema medijskim objavama, ljeto provodite prilično radno. Gdje ćemo sve slušati Ninu ovoga ljeta?

  • Dosta nam je radna 2019… Nakon Čapljine čeka nas Korčula, Omiš, Primošten..., a i za jesen imamo velike planove. Užitak je provesti ljeto s publikom u dobrom raspoloženju.

U Hercegovini ste bili proteklih godina u nekoliko navrata, no – ne i u Čapljini. Radujete li se koncertu u Storiji i što možete poručiti svojim fanovima?

  • Jako smo sretni što dolazimo u Čapljinu i baš se veselimo koncertu.  očekujemo odličnu atmosferu i puno lijepih emocija, a sigurna sam da će nas to i dočekati.

Pripremate li, možda, i neko iznenađenje?

  • S bendom sam složila poseban repertoar, a i dovela sam gosta koji mi je bio posebno drag na RTL zvijezdama, Ivan Vidović koji će sa mnom otpjevati jednu pjesmu. Bit će to slavlje ljubavi i glazbe i uz pomoć publike voljela bih da večer u Storiji bude jedna od onih koje se dugo pamte.

Nedavno ste snimili spot za pjesmu Volim te, volim, koju i autorski potpisujete. Može li nadmašiti vaše velike hitove zadnjih godina – Rekao si i Dani i godine?

  • Pjesmu je publika tako divno prihvatila, a i radijskim se urednicima očito sviđa jer je već nekoliko tjedana na prvom mjestu po emitiranju. S obzirom da je moja, autorska pjesma malko mi je nezgodnije pričati o njoj. Živim blagoslov jer u zadnjih par godina su me dočekale neke zaista lijepe i velike pjesme.

Spot ste snimali na Hvaru. Ondje imate i svoj ljetni kutak. Kako Hvar utječe na Vas?

  • Snimanje spota za pjesmu Volim te, volim bio je jedan od onih posebnih trenutaka kada se sve spojilo. Hvar je moja velika ljubav, moja oaza i kada smo odlučili da u Jelsi snimimo spot za  pjesmu, kada se okupila najbolja i najpozitivnija ekipa na snimanju, sve je sjelo na svoje mjesto. Možda i jest zato taj spot toliko drag, i možda je baš zato publika prepoznala tu posebnu emociju. Hvar me liječi, puni snagom i spokojem, zahvalna sam što imam priliku uživati u njegovim blagodatima.

I Hercegovina je poznata po brojnim prirodnim ljepotama. Evo, ističemo okolicu Čapljine – antičku vilu Mogorjelo, Troju u Gabeli, Počitelj, Hutovo blato; u susjedstvu, u ljubuškoj općini i veličanstvene slapove Kravice. Jeste li posjetili neki od ovih lokaliteta? Možda se javi ideja i za novu priču kroz neki budući videospot?

  • Hercegovina je predivna i uvijek se vraćam  svaki put me njezina ljepota ponovno zadivi. A ako nešto mogu izdvojiti, iako je to teško, možda bi to bili slapovi Kravice koji su zaista magično mjesto.

Negdje sam pročitala da ste „žena koja pjeva ljubav“. Što kažete na to?

  • Glazba za mene i je ljubav. Svaki je moj koncert proslava ljubavi i najljepših emocija. Ja svoju dušu ostavim na podu svake bine na kojoj pjevam. Usudim se reći da pjevam ljubav.

Rekli smo već, ljeto Vam je poprilično radno i ispunjeno. Što donosi jesen i druga polovica godine?

  • U planu su i nove pjesme, a uskoro i album, a pripremamo i nove nastupe. Dakle, jesen i zima će biti radna, u društvu kolega glazbenika i moje publike, baš onako kako i želim provesti ostatak godine :)