Nina Badrić: Istina je da sam se razvela

...da nešto u njihovom braku opet ne štima - sve glasnija šuškanja kako je njihov razlaz ovaj put konačan, pjevačica je za Gloriju potvrdila.

- Istina je, Bernard i ja smo se razveli, papiri su potpisani - rekla je Nina Badrić u ekskluzivnom razgovoru - Početkom rujna sjeli smo i razgovarali te zaključili da smo našem braku dali ne jednu, nego dvije šanse, ali, nažalost nije išlo.

O razvodu Nina, koja je trenutno u posjetu sestri u Rimu, a već u četvrtak očekuje ju koncert u Budvi, govori smireno i bez gorčine.

- Naravno da zbog toga nisam sretna, ali barem si ne mogu predbacivati da nismo poduzeli sve kako bi naš brako opstao - ­rekla je pjevačica.
Ona i Bernard Krasnić doista se nisu olako odlučili na razvod - prije tri godine šjevačica je objavila da su se ona i suprug emotivno udaljili te da se sporazumno razilaze, ali razdvojeni su bili tek šest mjeseci tijekom kojih su zaključili da ipak ne mogu jedno bez drugog te da među njima i dalje ima ljubavi.

No, ni drugi put nije išlo, pa su nakon 12 godina veze i šest godina braka, zaključili kako je najbolje da svatko krene svojim putem.Da je ovaj put ljubavi došao definitavan kraj pjevačica je dala naslutiti u intervjuu za aktualni broj Glorije:

- Svatko od nas pun je savjeta dok mu se ne dogodi neka osobna priča. tad sve pada u vodu. Nema smisla ostati u nekoj besperspektivnoj vezi i patiti - rekla je Nina komentirajući ovojesenski niz krahova mnogih estradnih brakova i veza.