Nezamislivo glupi savjeti za seks koje ste mogli pročitati na internetu

A kad je u pitanju internet kao izvor informacija, moramo priznati da tu zaista ima svega.

Svakodnevno smo bombardirani raznim savjetima kako postati bolji ljubavnik ili ljubavnica, kako je (rjeđe ga) odvući u krevet, kako je (ga) zadovoljiti i slično...

Stoga ne čudi da je internetski prostor pun raznoraznih seksualnih trikova koji vam, u većini slučajeva, mogu više odmoći nego pomoći.

U nastavku donosimo šest najglupljih i zaista idiotskih savjeta koje ste mogli pročitati na internetu kad je seksualna aktivnost u pitanju.

6. Riješite se smrada, odnosno potrudite se da lijepo mirišete
Da, i to je jedan od savjeta koje ste mogli pročitati na jednom internetskom portalu, ili više njih. Nije ni bitno. Ključ kako postati dobar ljubavnik nalazi se u vašem mirisu, tj. odstranjivanju neugodnih mirisa. Prije nego se ubacite u nečiji krevet, važno je da se otuširate ili barem "operete donji dio". Kako romantično i praktično!

Mnogi bi rekli da ovo nije savjet kako biti bolji ljubavnik, nego savjet za skitnice. Ipak, pretpostavljamo da održavate higijenu bez obzira na to hoćete li se ili nećete nekom uspjeti ubaciti u krevet.

5. Budite friendly silovatelj (što to uopće znači?!)
Ako ste iznenađeni ovim pojmom, vjerujte, niste jedini. Na što se uopće odnosi pojam friendly silovatelja i u kojem točno kontekstu? I idu li te dvije riječi uopće zajedno?

U jednom članku koji govori o 10 malih stvari koje bi trebali znati svi dobri ljubavnici, našla se i ta točka - dobar ljubavnik treba biti vođa i dominirati seksualnom igrom. Da, da, dobro ste čuli. Koja žena ne voli loše dečke, zar ne?

Muškarcu je zabranjeno da bude mekušac u spavaćoj sobi, a tu ulazi i uvažavanje seksualnih želja bolje polovice. Ovaj bizaran članak govori o tome da je najvažnije poštovati "muške" želje u seksu, jer svaki pravi muškarac dominira igrom i to je jedina istina. Prema tome, ispada da ako je želja muškarca da u naletu strasti na neki način i fizički ozlijedi partnericu, nikom ništa. Seks bi trebao biti gruba igra u kojoj muškarac vodi, kažu oni.

A mi vam kažemo, ne činite to ni u ludilu! Ne samo da nećete ispasti bolji ljubavnik, nego ćete ispasti sebičan luđak i veća budala nego što možete i zamisliti. Da ne govorimo da biste mogli i postati pravi silovatelj...

4. Budite dlakavo čudovište
Još jedan "biser" s interneta ne preporuča brijanje testisa. Usporedio je seks s muškarcem obrijanih testisa s jahanjem u sedlu od razbijenog stakla. Time je svakako zaslužio naći se među ovom "veličanstvenom" šestorkom.

Bolje je ne brijati nego "brijati" sam. Kaže: prihvatite svoju muškost (dlake) i budite muško! No, kako to točno može utjecati na to da posteanete bolji ljubavnik, možemo samo nagađati.

3. Promijenite posteljinu
Zvuči smiješno? Da, i to jako. Ako dođete do faze u kojoj odabir posteljine igra važnu ulogu u vašoj seksualnoj aktivnosti, onda biste zaista trebali razmisliti. Promijenite posteljinu kako biste osvježili svoj seksualni život zvuči suludo, no i to ste mogli pronaći surfajući po internetskim portalima.

2. Pazite što radite jer bi žena mogla postati seksualno ovisna o vama
U jednom članku koji govori o tome kako ženama priuštiti nezaboravne trenutke, spominju se razne erogene zone i dijelovi ženske vagine. Osim klitorisa i G točke, autor navodi i tzv. duboku točku i R točku. Jeste li upoznati s njima? Naravno da niste, kao i nitko drugi, uostalom, osim autora ovog savjeta. No, to nije sve.

Definitivno je najgori dio onaj u kojem autor navodi da ove točke ne stimulirate kod onih žena s kojima ne mislite ozbiljno. Pitate se zašto? Zato što će upravo ta vaša vještina stimuliranja navedenih erogenih zona učiniti svaku ženu ovisnom o vama, a to nikako ne želite kad su u pitanju samo prolazne avanture.

Iz svega navedenog zaključujemo da je i taj članak zaslužio biti među šest najglupljih savjeta za seks.

1. Molitva
U još jednom bizarnom članku objavljenom na internetu nalazi se čak i molitva! Nakon uobičajenih i već tisuću puta viđenih savjeta, poput flerta, prihvaćanja svog golog tijela, izražavanja seksualnih želja i sličnih stvari, na posljednjem mjestu stoji "razgovor s Bogom". Zamislite samo!

Piše da je Bog stvorio seks s dobrom namjerom i ako sve prijašnje točke ne upale, obratite se Bogu i on će vam pomoći da postanete bolji ili bolja u krevetu. Ako postoji netko tko zaista razumije važnost ljubavi i zdravog odnosa između muškarca i žene, onda je to On.

Net.hr