Nevjerojatno: Naslikala muškarca svojih snova, upoznala ga i nakon tri godine udala se za njega

Naime, "proročka slika" nastala je još 2009. Chloe (31) je naslikala naočitog bradatog muškarca u svom zagrljaju, ali bila je to samo još jedna u nizu njenih slika o kojoj nije posebno razmišljala i koja je skupljala prašinu u kutu dnevnog boravka, prenosi Index.

"Počela sam je slikati u nadi da ću uspjeti stvoriti lijepu dekoraciju za zidove. Slika zaljubljenog para učinila mi se idealnom, ali nisam o tome posebno razmišljala već sam slikala prvo što mi je palo na pamet. Štoviše, nisam čak ni htjela naslikati sebe i nekog, ali tako je ispalo", rekla je Chloe.

Nedugo zatim, u potrazi za ljubavlju, posjetila je internet stranicu koja se bavi spajanjem parova i tamo je upoznala tridesetogodišnjeg Michaela Goemana s kojim se počela dopisivati.

Nakon dva mjeseca dopisivanja, upoznali su se, a Chloe se iznenadila kada ga je ugledala i shvatila da Michael liči na muškarca kojeg je naslikala.

U strahu da ga ne otjera, Chloe je sakrila sliku ispod kreveta i pokazala je tek nakon što je bila na nekoliko spojeva. Na svu sreću, slika nije uplašila Michaela, a par je započeo vezu koja je trajala 18 mjeseci, nakon čega ju je Michael zaprosio za vrijeme izleta u Francusku.

"Trebao je doći u posjetu pa sam sliku sakrila da ne pomisli kako sam čudakinja ili neko ko ga proganja. Tek nekoliko tjedana kasnije skupila sam hrabrost i pokazala mu sliku", rekla je mlada umjetnica.

Chloe i Michael su se vjenčali, a slika danas ima posebno mjesto u njihovom zajedničkom domu.

"Nikada mi ne bi palo na pamet da bi mogla predvidjeti vlastitog supruga i to zaista nije nešto u što bih inače povjerovala, ali eto, vjerovatno je riječ o sudbini", zaključila je Chloe.