Nevinost opet u modi: Sve više Hrvatica vraća djevičanstvo...

Nevinost opet u modi: Sve više Hrvatica vraća djevičanstvo...
Plastični kirurg Miroslav Kinčl na godinu u prosjeku odradi 30 himenoplastika - vraćanja djevičanstva. Među njima ima žrtava silovanja, ali popriličan je broj onih koje si himen dođu zašiti prije braka.

- One misle da im je za njihov mir i psihofizičko zdravlje potrebna ta operacija i kako ih pratim i za više godina u tim brakovima zapravo su u potpunosti u pravu, udaju se za primitivnog muškarca i zapravo se vraćaju, kupuju si mir - rekao je Kinčl za RTL.

On te žene ne osuđuje.

- Kako bih se ja trebao osjećati prema ženi koja se boji da će je familija od muža odvesti na ginekološki pregled? Što je neetično, zabranjeno, nedopustivo i katastrofa. Pa pomozimo toj ženi. Je li problem u primtivizmu sredine ili u njoj? U njoj sigurno ne - kaže Kinčl.

Seksualna terapeutkinja Nataša Karolin Belić za RTL govori: 'Koji je to muškarac, mlađi muškarac, u današnje vrijeme kojemu je to važno i na koncu konca to je onda ulazak u brak s jako velikom laži'.

- Nitko to ne čini iz vjerskih razloga jer Bog, ako u njega vjerujete, ionako zna što radite - navodi Nataša Karolin Belić.