VIDEO  Nemeš popustio nakon Marijanine poruke: Spremna sam na sve, volim te i borit ću se za te!

Nemeš popustio nakon Marijanine poruke: Spremna sam na sve, volim te i borit ću se za te!
Marijana Čvrljak, pobjednica ovogodišnjeg regionalnog Big Brothera, i njezin sustanar i ljubavnik Nikola Nemešević pomirili su se. Iako je 22-godišnji Nemeš tvrdio kako ne želi više išta imati s 27-godišnjom Šibenčankom, izgleda da je popustio kada je na emisiji 'Sve za ljubav' vidio Marijaninu poruku.

U nešto više od dvije minute poruke Marijana je svojoj velikoj ljubavi poručila da ga još uvijek voli i da će se za njega boriti, prenosi jutarnji list

- Bok Nikola. Jako mi je teško što ti se obraćam na ovakav način, ali voljela bih da popričamo u četiri oka, pa je ovo izgleda jedini način da to učinim. Rekla sam da ću napraviti sve, spremna sam na sve. Tu sam, borim se, želim svoju priliku. Hoću reći da te volim, i da je sve bilo iskreno i istinito. Želim da se boriš skupa sa mnom jer znam da i ti mene voliš i da je vrijedilo. Znam da ti treba vremena. Razumijem okolnosti i brigu tvoje obitelji i prijatelja kad si izašao. Mislim da trebamo sjeti kao ljudi i raspraviti o svemu. I ne prihvaćam kraj. Rekao si da me nećeš ostaviti ni u proljeće, ljeto, jesen i zimu. Jedino ako smisle novo godišnje doba, onda prihvaćam. Javi se - rekla je Marijana.