Ne završavaju sva vjenčanja brakom: 'Stajao je pred oltarom i izgledao kao da će se onesvijestiti.

vjenčanja, oltar
. I iako je to rijetkost, događa se, a dokaz su brojna svjedočanstva koja su korisnici Reddita odlučili podijeliti s javnosti.

No priznanja nisu došla od onih koji su bili ostavljeni, već od onih koji su se u posljednji trenutak odlučili predomisliti, prenosi Jutarnji.

- Ostavila sam zaručnika pred oltarom. Bila sam u vjenčanici, spremna da odem do crkve, kada sam shvatila da ne mogu to učiniti. Smrznula sam se. Shvatila sam da ga ne volim toliko koliko sam žudjela za nekom sigurnosti koje bi donijela udaja. Bila sam friško razvedena i vrlo mlada i prestravljena - priznala je Fluffledoodle pa dodala kako je njezin bivši zaručnik nakon toga našao divnu ženu s kojom je sretan.

- Mislim da nijedno od nas ne bi bilo tako sretno jedno s drugim - zaključila je.

Neki su priznali kako su doslovno čekali posljednju minutu kako bi prekinuli zaruke.

- Ne pred oltarom, ali ostavio sam ju dva dana prije, kada smo se uputili prema matičaru. Trebala joj je zelena karta. Na drugom spoju spomenula je da joj viza ističe za šest mjeseci i ja sam je u šali zaprosio. Nastavili smo se viđati i zaljubili smo se jedno u drugo, a prosidba je postajala sve stvarnija kako se datum bližio. Predomislio sam se jer se nismo mogli složiti oko nekoliko 'detalja' - primjerice, koliko smo stvarno htjeli brak - ispričao je Scrappy_Larue i otkrio kako ona nije bila spremna na monogamnu vezu i obvezu.

'Ako se jače zaljubi, dobro, ako ne, bit ćemo cimeri' - mislila je - kazao je Scrappy_Larue i dodao kako mu nedostaje, no kako misli da je 'izbjegao metak'.

- Mislim da bi u jednom trenutku samo nestala, a ja bi bio u problemima jer sam pomogao imigrantu.'

U sličnom svjedočanstvu, falto1 otkrila je kako je ostavila zaručnika samo nekoliko tjedana prije ugovorenog vjenčanja.

- Moj zaručnik inzistirao je kako mu treba malo vremena i kako je pod stresom. A zapravo je htio preseliti svoju novu, trudnu djevojku, u našu kuću dok mene nije bilo u gradu - otkrila je falto1 i dodala kako je znala da je donijela pravu odluku, no kako je njezino srce bilo slomljeno.

- Nisam mjesec dana nakon toga izlazila iz kuće svojih roditelja. Pala sam u potpunu depresiju i izgubila pojam o životu kojeg sam gradila s osobom kojoj sam neizmjerno vjerovala. Tek nedavno počela sam izlaziti s muškarcem i moje srce zatreperi kad on uđe u prostoriju. To je prekrasan osjećaj - kazala je.

Drugi su kazali kako znaju nekoga tko je ostavljen na dan vjenčanja.

- Tip kojeg znam je to napravio. Njegovi prijatelji su mu od početka govorili da ona nije za njega i da je toksična osoba. Na dan vjenčanja imali su posljednju intervenciju, a on je konačno odlučio da će ju ostaviti - ispričao je korisnik trjones1.

Možda najšokantniju priču ispričao je DarkOmen597 čiji je dobar prijatelj ostavio zaručnicu nakon što su stigli u crkvu.

- Trebao se oženiti curom koju je znao nekoliko godina. Izrazio nam je svoje sumnje u vezi toga, no sve je pripisao nervozi zbog vjenčanja. Večer prije slomio se u plač i rekao kako misli da će učiniti pogrešku. Rekli smo mu da se ne mora oženiti ako ne želi i ohrabrili ga.

- Na dan vjenčanja čekao ju je pred oltarom i znojio se kao luđak. Moji prijatelji i ja smo mislili da će se onesvijestiti. A onda se to počelo događati. Zaljuljao se naprijed pa nazad, a onda se polako počeo povlačiti. Pogledali smo se i znali smo što namjerava učiniti. Okrenuo se u desno i krenuo van na bočna vrata. Neki uzvanici su to primijetili i počelo je migoljenje. Moji prijatelji i ja krenuli smo za njim. U jednom trenutku pomislio sam da mu je samo trebalo malo zraka. Ali ne. Krenuo je ravno prema automobilu kojeg su unajmili - ispričao je DarkOmen597 i dodao kako su nakon toga otišli zajedno u Las Vegas na nekoliko dana, a potom se nesuđeni mladoženja odlučio prijaviti u vojsku.

Još jednu srcedrapajuću priču ispričala je katrilli koja je zapravo ostavljena za oltarom.

- Ostavio me na oltaru. Dan prije proveo je sa svojom bivšom. Vikala sam na njega jer kasni i kako mi nije pomogao oko ničega. A tada mi je priznao da se ne želi oženiti sa mnom jer je proveo vrijeme sa svojom bivšom i shvatio da ja nisam toliko zabavna kao ona, posebno jer me nervira kad se nadrogira. Izbacila sam ga i svejedno napravila tulum. Rekla sam mu da iskoristi to vrijeme da ode kući i spakira svoje stvari. To je i učinio. A onda je uzeo malo cracka i ostalih sr*** i tako... super.'