Nataša Bekvalac gađala Danila čašom i polupala odvjetničku kancelariju

Isprovocirana rječima i ponudama druge strane, Nataša je gađala Danila čašom, polupala je kancelariju i okrznula njegovog odvjetnika Nemanju Aleksića, koji je u prvi mah najavio tužbu za napad.

Međutim, kako neslužbeno saznajemo, do tužbe neće doći, a datum sljedećeg sastanka je neizvjestan do daljeg, budući da su svi akteri zatečeni ishodom prvog sastanka, prenosi blic.rs.

Kada je izletjela iz odvjetničke kancelarije bez torbe, naočala i jakne, bijesna i sa suzama u očima, nitko nije mogao da nasluti što je toliko moglo da isprovocira popularnu pjevačicu. Iza sebe je ostavila polupane čaše i šoljice, koje je u naletu bijesa bacila prema Dači i njegovom odvjetniku, a koje su demolirale kancelarijski stol i stvari na njemu.

Čaša je proletjela pored Dačine glave i okrznula odvjetnika. Kada je odlazio iz kancelarije, Dačin odvjetnik je najavio tužbu, a ona mu je rekla: "Tuži me, muškarčino!" Nataša je zaista bila ljuta, a razlozi za to nisu nimalo beznačajni.

- Nataša i Dača je trebalo da se dogovore oko općih stvari u vezi s razvodom. Započeli su priču o alimentaciji i Dača je ponudio 20.000 dinara mjesečno. Nataša nije mogla da vjeruje svojim ušima. Počela je da se buni. Pokušala je da se dogovori sa Dačom i da mu objasni da je u ovoj priči najvažnije da se dogovore oko Hane, ali je Dača pokazao nezainteresiranost.

Na sastanku je bilo govora i o kafiću "Tako je suđeno", u koju je Nataša uložila pare. Nataša je uzviknula da će mu kafić pokloniti ali da neće da pristane na 20.000 dinara alimentacije i da će prije biti samohrana majka. Dačin odvjetnik je rekao da kafaić nema veze sa njom i da je vlasnik Dačin prijatelj. U tom trenutku je ona eksplodirala - objašnjava izvor upućen u dešavanja na sastanku.