FOTO  Nastavak priče o orgijama u Srbiji: Gole cure držali u frižideru da se meza ne pokvari

...fotografiji prepoznala svoju kćerku Slađanu. Ona tvrdi da su se orgije, na kojima je meza posloživana na tijelu polugolih djevojaka, stvarno održale, te da joj je portir jedne pravosudne ustanove u Srbiji nudio fotografije sa sindikalne proslave i videomaterijal orgija za 2000 eura, ali da nije imala toliko novca.

Ilina Obradović novinama je ponudila i priču o svojim dvjema kćerima, Danijeli i Slađani, koje su, po njezinoj priči, žrtve trgovine ljudima, a koje već deset godina nastoji oteti iz kandži mafije, ali za to nije dobila potporu države. Kaže da su njezine tužbe protiv određenih ljudi odbacivane, a navodno šest žalbi stoji pred Ustavnim sudom. U svojoj ispovijesti majka tvrdi da su joj kćerke otete, drogirane i prodane u bijelo roblje.

Najprije Danijela, a zatim i Slađana. Optužuje za to i svojega bivšeg supruga, oca djevojaka, koji je navodno sudjelovao u otmici i prodaji djevojaka. Zna i imena onih u čijem su vlasništvu, ali zbog sudskih procesa koje vodi ne može reći njihova imen". Doznala sam da je na sindikalnoj zabavi bilo šest djevojaka i mladića na čijim golim tijelima je servirana hrana.

Svašta se poslije događalo. Sadomazohizam, orgije... Moja kći je preživjela užasne stvari. Drže je u hladnim komorama kako bi na rashlađenom tijelu mogli servirati hranu tvrdi Ilina Obradović. Dodaje kako njezine kćeri "nisu svojevoljno postale prostitutke".

U Sindikatu pravosuđa zašutjeli su o krajnje neugodnoj temi. U policiji samo izjavljuju da su upoznati sa slučajem i da se vode postupci protiv nekih osoba. U Ministarstvu pravosuđa ne žele komentirati izjave Iline Obradović (udane Savić), no valja očekivati da će se o orgijama sindikalista još čuti, prenosi SD.