Naša posla: Cure se seksale s bogatim klijentima, a svodnica zaradila 28 tisuća kuna

...pravomoćnom optužnicom terete za tri kaznena djela podvođenja. Isto tako, ODO traži i da joj se oduzme oko 28 tisuća kuna koje je protupravno zaradila uzimajući od djevojaka koje su za nju radile postotak od odrađenog posla.

Prema optužnici, djevojka je od 1. srpnja 2012. pa do 28. kolovoza iste godine od A.M. tražila da pruža seksualne usluge za novac, dogovarala mobitelom sastanke s mušterijama, vozila A.M. do klijenata, određivala cijenu usluga i dijelila s A.M. novac koji je ova zaradila.

Tako joj se stavlja na teret da je "neutvrđenog dana" početkom srpnja 2012. godine odvezla A.M. na sastanak s jednom osobom imena Mario do zgrade nasuprot "Jokeru" te je ova mušteriju uslužila klasičnim seksom za što je dobila 600 kuna, a još 300 kuna dobila je A.V.

Zanimljivo je da u optužnici stoji da A.M. u svom svjedočenju nije rekla da je ova dobila baš 300 kuna, no kako je 23-godišnjakinja, po optužnici, uobičajeno uzimala tu svotu tako su pretpostavili da je toliko uzela i tom slučaju.

Dijana iz Dubrovnika

Potom je mlada "madam" 16. srpnja 2012. godine s vlasnikom jedne putničke agencije sa splitskog područja dogovorila da će ga A.M. klasično i oralno zadovoljiti, i to za 750 kuna. Kad je dobila novac, dala je "organizatorici" 350 kuna.

Vlasnik agencije potvrdio je da se našao s A.V. I dao joj novac, a da ga je ona uputila u jednu kuću gdje ga je dočekala mlađa ženska osoba u dobi 23-24 godine, crne kose, nižeg rasta, deblje tjelesne građe. Rekao je da mu je rekla da se zove Dijana i da je iz Dubrovnika te da se s njom seksao sat vremena.

Nadalje, tijekom srpnja je s nepoznatim muškarcem starim oko 50 godina dogovorila da će ga i ona i A.M. "opslužiti" te su otišle u Rogoznicu. A.M. je oralno zadovoljila muškarca te su za to dobile 1000 kuna. A.V. Je zadržala 300 kuna, a A.M. je od svojih 700 kuna zarade izdvojila "stoju" da jednom taksistu plati što ih je dovezao.

Nadalje, prema optužnici je A.V. dogovorila 28. kolovoza 2012. godine da će A.M. "odraditi" muškarca po imenu Silvio, i to za 100 eura. Predložila joj je to, ova je prihvatila i otišla s njim na Kopilicu u hotel gdje ga je opslužila. Dobila je 750 kuna dok je A.V. od samog Silvija dobila 300 kuna. Isti su dan, po optužnici, obje djevojke u stanu "odradile" jednog splitskog prijevoznika za što su dobile 800 kuna.

‘Gaža' u Podstrani

Osim "poslovanja" s A.M., 23-godišnja majka tereti se i za to da je podvodila L.G., pa je tako dogovorila početkom srpnja da će ona pružiti seksualne usluge nepoznatom muškarcu za 400 kuna. Kad je posao obavila, novac je dobila, a muškarac je potom A.V. dao još 300 kuna.

Također je A.V. riješila još jednu "gažu", i to na brodu u Podstrani gdje je L.G. klasično i oralno zadovoljila mušteriju te je za to dobila 750 kuna. Od te je svote ona dala već uobičajenih 300 kuna A.V. Vlasnik broda je, pak, svjedočio da je s djevojkom bio pola sata i da je ona imala oko 22-23 godine, visoka oko 180 cm, crne kose vezane u rep i elegantne tjelesne građe i dalmatinskog naglaska.

Izvor: Slobodna Dalmacija