Napokon snimljena – Ovo je supruga Nike Kovača!

Niko Kovač, kristina kovač
Nakon što je postao izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač je postao i meta znatno većeg medijskog interesa za njegov privatni život nego što je to bilo prije njegova imenovanja. Mediji su uporno pokušali doznati detalje iz njegova braka kao i pokazati javnosti tko je njegova supruga.

I tako dok se marljivo istraživalo, došlo se do spoznaje kako Nikine supruge Kristine nema na nikakvim fotografijama jer se nije zapravo pojavljivala na mjestima na kojima vlada interes za poznatim i slavnim imenima.
Sve do trenutka kad je u skladu s obiteljskim obvezama snimljena na otvorenju restorana svoje šogorice Anice Kovač i njezina supruga Roberta.

Ljubav Nike i Kristine traje 22 godine, od kojih su 14 u braku. Zajedno imaju 13-godišnju kćer Lauru.

‘Supruga i kći, moglo bi se reći, žive moj život. Uvijek su uz mene. Razmišljam ponekad što bi se dogodilo da je obratno! Ne bi mi bilo jednostavno. No moram reći da sam sretan sa svojom suprugom jer bilo je teških razdoblja, ozljeda, kada nisam igrao, bio na klupi, čak na tribini. Ona je uvijek bila uz mene, držala me i pružala mi snagu, kao i moji roditelji', rekao je Niko za Story nakon proglašenja izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije.

Malo tko je do večeras znao kako Kristina uopće izgleda, a osobe koje se kreću u nogometnim krugovima nikada je nisu upoznale.

Skromna Berlinčanka hrvatskog podrijetla u braku je s Nikom od 1999. te se nikad nije htjela medijski eksponirati. Kristinu je upoznao na školovanju u Berlinu i odmah je znao da je ona prava.

‘Kad smo se upoznali život mi se jako promijenio. Danas imamo odličan brak. Prijatelja se nisam odrekao, no trebalo je posložiti prioritete', rekao je Niko jednom prilikom o svojoj obitelji.