Najveće laži o ljubavi

Suprotnosti se privlače - Sve te njegove drukčije osobine mogu nas privući na prvu. No, vremenom se javljaju brojni problemi jer se ne možete složiti ni oko čega, bilo da je riječ o trivijalnim ili zaista važnim stvarima.

Ljubav je moguća bez prijateljstva - Muškarac s kojim inače ne biste mogli popiti kavu nije dobar izbor za vezu. Dobar seks je važan, ali ako počnete misliti da se s njim ne biste mogli družiti da niste u vezi, jasno je da niste jedno za drugo. Ne početku ne morate biti najbolji prijatelji, ali moraju postojati naznake da ćete to vremenom postati.

Ljubav na prvi pogled postoji - Na prvi pogled postoji privlačnost - to je sve. Vremenom se može razviti u ljubav, ali u to na samom početku ne možete biti sigurni. Početno ushićenje divan je osjećaj, ali nemojte to miješati sa ljubavlju.

Muškarci ne mogu biti vjerni - Točno je da će vas prevariti ponovo ako je to već učinio. No, nije točno da muškarci ne mogu biti vjerni. Možda su skloniji prevari, ali muškarac koji zaista voli ženu nikada je neće prevariti, ma o kakvom iskušenju se radilo.

Djeca zbližavaju - Kada zapadnu u krizu, mnogi parovi pomišljaju da bi ih dijete moglo zbližiti. To je u jednu ruku točno, ali nikako nije dugoročno rješenje. Ako imate probleme, dijete ih neće riješiti već vas navesti da ih nakratko zaboravite ili ignorirate.

izvor: zenstvena.com