Najtrofejnija hrvatska tenisačica Iva Majoli godinama je varala supruga

Najtrofejnija hrvatska tenisačica Iva Majoli  godinama je varala supruga
Iva je svoga supruga Stipu Marića prijavila je za zlostavljanje, jedno protiv drugog podnijeli su kaznene prijave, a Stipe u javnost iznosi SMS-ove i dokumente koji pokazuju da ga je voljena Iva varala godinama s mnogim muškarcima - čak i mužem svoje dugogodišnje prijateljice.

Jutarnji list piše da su financijski slom zbog ovrha po blokiranim računima i nekretninama, propali poslovi i svađe na javnom mjestu bili životna svakodnevica Ive Majoli, a sve je kuliminiralo na - Dan zaljubljenih. Na Valentinovo je njzin suprug podnio zahtjev za razvod braka, potom je otišao na policiju i prijavio da mu još uvijek zakonita supruga fizički prijeti i ucjenjuje ga da će mu uništiti poslovnu karijeru.

Potom je u policiju otišla Iva, i to u istu policijsku postaju, te optužila Stipu da je brutalno premlaćuje godinama. Međutim, Marić je snimio telefonske razgovore sa svojom ženom te priložio SMS poruke iz mobitela kojima potkrepljuje svoje optužbe, a na Ivi nije bilo nikakvih tragova premlaćivanja.

No, na tome nije završilo, Stipe je otišao u nadležni Centar za socijalnu skrb i prijavio Ivu jer su u tjedniku Story izašle fotografije na kojima je Iva pozirala s njihovom petogodišnjom kćeri Mijom, za tu prigodu posebno profesionalno našminkanom i obojene kose.

To je, kako piše Jutarnji, Mariću bilo dovoljno da majku kćeri jedinice optuži za nedolično iskorištavanje djeteta. Taj fotosession i popratni intervju u Storyju bili su Ivin odgovor na optužbe magazina Extra da je preljubnica koja je sustavno godinama varala supruga s nekoliko muškaraca.