Najtrofejnija hrvatska tenisačica Iva Majoli godinama je varala supruga

Iva Majoli, varanje, razvod
Iva je svoga supruga Stipu Marića prijavila je za zlostavljanje, jedno protiv drugog podnijeli su kaznene prijave, a Stipe u javnost iznosi SMS-ove i dokumente koji pokazuju da ga je voljena Iva varala godinama s mnogim muškarcima - čak i mužem svoje dugogodišnje prijateljice.

Jutarnji list piše da su financijski slom zbog ovrha po blokiranim računima i nekretninama, propali poslovi i svađe na javnom mjestu bili životna svakodnevica Ive Majoli, a sve je kuliminiralo na - Dan zaljubljenih. Na Valentinovo je njzin suprug podnio zahtjev za razvod braka, potom je otišao na policiju i prijavio da mu još uvijek zakonita supruga fizički prijeti i ucjenjuje ga da će mu uništiti poslovnu karijeru.

Potom je u policiju otišla Iva, i to u istu policijsku postaju, te optužila Stipu da je brutalno premlaćuje godinama. Međutim, Marić je snimio telefonske razgovore sa svojom ženom te priložio SMS poruke iz mobitela kojima potkrepljuje svoje optužbe, a na Ivi nije bilo nikakvih tragova premlaćivanja.

No, na tome nije završilo, Stipe je otišao u nadležni Centar za socijalnu skrb i prijavio Ivu jer su u tjedniku Story izašle fotografije na kojima je Iva pozirala s njihovom petogodišnjom kćeri Mijom, za tu prigodu posebno profesionalno našminkanom i obojene kose.

To je, kako piše Jutarnji, Mariću bilo dovoljno da majku kćeri jedinice optuži za nedolično iskorištavanje djeteta. Taj fotosession i popratni intervju u Storyju bili su Ivin odgovor na optužbe magazina Extra da je preljubnica koja je sustavno godinama varala supruga s nekoliko muškaraca.