Najčudnije smrti zbog seksa: Pad sa zgrade, seksi maraton...

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Sachi i Tomio Hidaka prve su bračne noći uslijed seksa oboje doživjeli srčani udar i umrli u 34. godini života, piše Maxim.

Ispušni plinovi

Rumunjski nogometaš Mario Bugeanu i njegova djevojka Mirela Iancu nisu mogli sa strastima pričekati do spavaće sobe, pa su se u seks upustili čim su ušli u garažu. Vodili su ljubav u automobilu koji je cijelo vrijeme radio i napunio garažu ugljičnim monoksidom koji ih je na kraju i ubio, piše Wierd Worm.

Smrt od pojasa nevinosti

Peruanka Rosa Vela svoju je vjernost suprugu skupo platila. On joj je, prije nego što je otputovao na poslovni put, napravio pojas nevinosti od kojeg je na kraju i umrla. Korodirani pojas uzrokovao je najprije sepsu, a potom i smrt, piše Aintnowaytogo.com.

Strasti na klaviru

Američki ljubavnici - izbacivač Jimmy Ferrozzo i plesačica Teresa Hill upustili su se u seks na klaviru u The Condor Baru u San Franciscu. Tijekom vođenja ljubavi slučajno su pokrenuli hidraulički mehanizam koji podiže klavir. Klavir se podigao do stropa i prikliještio te ubio Jimmyja Ferrozza, piše New York Times.

Autoerotsko gušenje

Britanac Frank Burton umro je uslijed autoerotskog gušenja. Ovog 85-godišnjaka našli su dva mjeseca nakon smrti s kapom za kupanje u ustima i špagom oko genitalija.

Igranje sa strujom

Mladi bračni par iz Pennsylvanije Toby i Kirsten Taylor u seksu su koristili električni stimulans, ali 2008. godine su pretjerali. Toby je na Kirstenine bradavice stavio štipaljke i spojio ih na struju koja ju je na kraju i ubila, piše Manolith.

Seksi oklada

Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog oklade. On se kladio da će uspjeti zadovoljiti dvije svoje prijateljice u 12 sati dugom seks maratonu. Tuganov je uspio, ali nekoliko minuta nakon toga umro je. Njegovo srce nije izdržalo bočicu Viagre koju je popio, piše The Sun.

Pad s balkona

Amerikanka Sandra Orellana život je izgubila padom sa zgrade. Ona se 1996. godine našla u hotelu u Los Angelesu s poduzetnikom Robertom Lee Salazarom i tijekom vrućih igrica je izgubila ravnotežu te pala preko ograde balkona.

24sata.hr