Najčešći seks izgovori koji ubijaju vaš ljubavni život

dijete, seks, ponašanje, Zakon, zabrane, seks, izgovor, ljubav, brak, pravila, muškarac žena, udaja, rastava, žene, seks, dani, seks ljubav, poza 69, zadovoljstvo, vi i partner, muškarac žena, ejakulacija, osobna higijena, istraživanje, problemi u krevetu, seks, Problemi u seksu, nemogućnost orgazma, ejakulacija, seksualno aktivan, seks
Bez obzira na to koliko voljeli seks i željeli ga prakticirati, realnost je drugačija i ne možemo uvijek dobiti ono što želimo. Razlozi koji stoje na putu odličnom i redovitom seksu su razni.

Mnogi parovi žale se seksualnim terapeutima da ona druga strana gotovo nikad nije spremna za seks, uglavnom se radi o boljoj polovici. Ili nije depilirana, ili nije istuširana, ili je baš sad istuširana, ili je umorna. Razlozi variraju od opravdanih do trivijalnih.

Najčešći izgovor za neredoviti seksulani život je nedostatak vremena, što je s obzirom na stil života i balansiranje između obveza u kući i na poslu donekle i opravdano. Potrudite se s vremena na vrijeme naći vrijeme za intimnost.

Umor Još jedna posljedica stresnog života koji ide tako brzim tempom da ne uspijevamo uživati u onim besplatnim i predragocjenim radostima, zagrljajima, poljupcima, maženju i seksu. Radije biramo odmor, kako bismo sutra bili spremni na novi radni dan. I tako iz dana u dana.
Ne možete se dovesti u raspoloženje za seks. Zapitajte se u čemu je problem... U obvezama, u partneru koji vas ne zavodi, nego odmah prelazi na stvar. U vama i vašem nedostatku želje za intimnošću.

Loša tehnika, rutina. Vrijeme je za promjene. Ako već neko vrijeme prakticirate istu pozu s istim scenarijem, naravno da vam je dosadio seks. Budite inovativni, probajte nešto novo, probudite avanturistički duh.

Djeca. Svi parovi s djecom moraju biti maštovitiji, od onih bez potomaka, kako bi našli vrijeme i prostor da nesmetano uživaju u seksu. Pošaljite ih kod bake i djeda, platite babysittericu da ih odvede u park, kino, kazalište. Stavite ih ranije na spavanje. U dječju sobu, naravno.

Još jedan važan faktor koji utječe na ženinu spremnost za seks je dobar tajming. Svaka je žena različita, a na muškarcu je da otkrije što voli, na koji način i kada.

Vjerovali ili ne, za ženu seks već počinje u kuhinji kad je zagrlite i pitate kako je i kako je prošao dan. Možda će nakon tog malog uvoda nježnosti svi glavni razlozi zbog kojih se ne seksate postati manje važni.

Evo što još morate imati na umu kako biste pobijedili seksualne izgovore i vratili se u akciju:
Mozak je najjači i najvažniji seksualni organ.
Jezik je najvažnije seksualno pomagalo.
O seksu morate pričati i izvan spavaće sobe.

izvor: tportal.hr