Naj seksualni skandali Hollywooda!!!

Zvijezde su danas postale previše predvidive. Već se i bradavica koja je izvirila iz haljine proglašava za seksualni skandal. Prevare su nešto svakidašnje, zvijezde hodaju samo u majicama bez gaćica, kao da jedva čekaju da ih netko uslika. U ranim godinama Hollywooda seksualni skandali bili su nešto posve drugačije.

Seksualni skandali Joan Crawford

Joan Crawford započela je svoju karijeru u vremenu nijemih filmova i u studiju MGM brzo dosegla status zvijezde. Novac i slava omogućili su joj lagodan život pa je mnoge noći proživjela u tada razvikanom klubu Coconut Grove u kojem su tekli potoci votke i šampanjca. Seksualni skandali pratili su ju kroz cijelu karijeru. Imala je bezbroj afera, a najzanimljiviji je bio njen odnos s Clarkom Gableom. Formalno je bila udata četiri puta, nefoprmalno bar pet. Od toge su troje njezinih supruga bili homoseksualci, a ponekad je i ona sama spavala sa ženama.

Seksualni skandali Joan Crawford bili su toliko javni da ju je njezina najveća suparnica Bette Davis optužila da je karijeru izgradila preko kreveta i da je spavala sa svakim glumcem i svakom glumicom MGM-a. Osim s Bette. Navodno su ti seksualni skandali uključivali glumice od Grete Garbo i Marlene Dietrich pa sve do Marilyn Monroe.

Ni nakon smrti Joan Crawford, skandali nisu prestajali. Još iste 1977. godine njena je kćer objavila memoare u kojima je majku opisala kao tiranku. Njena ostala posvojena djeca te su tvrdnje zanijekala.

Seksualni skandali Clare Bow

Clara Bow je bila jedna od prvih zvijezda Hollywooda koja je znala iskoristiti svoje ženstvene čari u prilog svojoj karijeri. Bila je izrazito lijepa i imala je jak seksualni magnetizam koji se uspješno prenosio na filmsko platno. Par desetljeća kasnije taj su seksualni naboj tražile Marilyn Monroe i Madonna. Utjelovljala je duh dvadesetih i bila jedan od prvih seks simbola.

Tijekom prijelaza na zvučni film Clara Bow je imala problema s navikavanjem na mikirofone koji su visjeli nad glavama glumaca, a ni filmski studio nije bio najzadovoljniji njenim napretkom. U kuloarima se mnogo pričalo o njenom seksualnom životu, koje je navodno uključivalo orcije s cijelim nogometnim momčadima. Uz taj seksualni nagon spadali su i egzibicionizam, incest, lezbijski odnosi, droga, alkohol i spolne bolesti. Nakon neminovnog živčanog sloma Clara Bow se maknula iz javnog života.


Lana Turner

 

Prema vlastitim riječima Lana Turner oduvijek je željela imati muža i sedmoro djece, a na kraju je bilo posve obratno - udala se osam puta sa sedam različitih muškaraca i rodila kćer imena Cheryl. U sjećanju je ipak ostao samo muškarac s kojim nije bila u braku - Johnny Stompanato.

Johnny je bio vrlo ljubomoran i nasilan. Tijekom jedne godine više puta ju je fizički ozlijedio, ali ju je uvijek uspio uvjeriti da ostane s njim. Godine 1958. eksplozivan seksualni odnos dosegao je vrhunac. Njihovoj žestokoj svađi svjedočila je i njezina četrnaestogodišnja kćer Cheryl koja se uplašila za majčin život i Stompanta usmrtila kuhinjskim nožem.

Na suđenju je Lana imala dramatičan iskaz. Mnogi su potvrdili da je to bio najbolji nastup u njezinom životu. Nakon teške mladosti Cheryl je pronašla sreću uz partnericu koju je Lana opisivala kao svoju drugu kćer.

Nekad davno iznad Hollywooda stajao je ogromni natpis Hollywoodland. Danas je on malko skraćen, ali se ostalo nije puno promijenilo. Seksualni skandali zvijezda i dalje pune medijske stupce.

www.intimamedicine.com.hr