Na tulumu s najboljim prijateljem i ...

muškarac, tip, brak, momačka večer, mladenka, seks ljubav, snovi, Seks sa šefom, Seks s bivšim, Seks sa strancem, seks ljubav, Poznavanje partnera, sigurnost, činjenica o našem partneru, Seks i romantika, stres, prijatelj, začinite vrućim seksom, seks ljubav, seks sa najboljim prijateljem, ljubav strast, svađa, parovi, partneri, živjeti zajedno, seks, Svađa broj 1, bliskost, seksomnija, Seksualno ponašanje u snu, seks ljubav, san, ozbiljan poremećaj, ovisnost o seksu, svadba, razvod, parovi, razgovor, ljubavnice, ljubav, prekid veze, bivši, Seks s bivšim, andropauza, zdravlje, Hormonalne promjene, hormoni, noćna mora, spavanje
NEMA KAJANJA NI POVRATKA

Sigurno ćete prvo pomisliti: "Nikad više neće biti kao prije!" I u pravu ste. Neće. Ali, to ne znači da će biti gore nego što je bilo. Vjerojatno će vam u početku biti malo neugodno (i njemu isto) i možda nećete znati kako se ponašati i što reći. Čudno ćete se pogledavati, a razgovori će vam biti kratki (sigurno nećete više razgovarati o seksu jer će vam biti neugodno). Međutim, možda ćete početi primjećivati i znakove ljubomore - kod sebe ili kod njega.

Razmišljat ćete vjerojatno i o vezi i što bi bilo kad bi bilo. Kad se jedan od vas odluči na razgovor o tome što se dogodilo, razgovarajte otvoreno. Nemojte muljati i oklijevati jer biste mogli izgubiti prijatelja. Pitajte se: Ako ste bili dobri prijatelji, zašto ne biste bili i dobar par? Vrlo je velika vjerojatnost da se to obistini. A ako ne želite vezu, možete se dogovoriti te očuvati prijateljstvo koje se neće promijeniti ako ga koji put dodatno začinite vrućim seksom!


cosmopolitan.hr