Na prvom spoju nakratko otišla iz sobe, ostala bez teksta kada se vratila

Na prvom spoju nakratko otišla iz sobe, ostala bez teksta kada se vratila
..."počastio" Samsungovim televizorom vrijednim 3.000 dolara i jorkširskim terijerom koji je procijenjen na 4.000 dolara

Žena iz američkog Dovera zasigurno će ubuduće biti pažljivija prilikom biranja partnera putem internetskih stranica za parove. Naime, na prvom spoju muškarac je došao kod nje u kuću, a u jednom trenutku ona je otišla u drugu prostoriju.

Kada se vratila ostala je u šoku - njezinom "odabranom" muškarcu nije bilo ni traga, kao ni televizoru i psu! Muškarac je iskoristio trenutak pa se umjesto ljubavnom večeri "počastio" Samsungovim televizorom vrijednim 3.000 dolara i jorkširskim terijerom koji je procijenjen na 4.000 dolara, piše Daily Record.

Oštećena je sve prijavila policiji koja je uzela muškarčeve otiske s njezinog mobitela kojeg je koristio dok je bio u kući. No, potraga za ukradenim nije dugo trajala jer su nakon dva dana ženi u dvorištu osvanuli i njezin pas i televizor. Terijer, koji je bio vezan za televizor, bio je dobrog zdravstvenog stanja, a policija sada traga za "kradljivcem dobrog srca".