Na ovo pada svaki muškarac

1. Pažnja

Kada vas dragi vidi za vrijeme večere da gledate u mobitel i ne slušate što govori, odmah će pomisliti da više ne marite za njega. Da, muškarci su u nekim stvarima poput djece i žude za vašom pažnjom i nježnostima. Bračni savjetnik Mike Dow za Women's Day kaže da su žene naviknute na multitasking, a muškarci rade stvari jednu po jednu pa im se čini da u ovakvim slučajevima ne obraćate pažnju na njih.

2. Ljubav dolazi kroz želudac

Stara poslovica da ljubav dolazi kroz želudac itekako je točna u muškarčevom svijetu. Skuhate li mu ponekad omiljeno jelo, bit će oduševljen i zahvalan jer mu tako dajete do znanja da znate što voli i pokazujete da vam je stalo do njega. Sve je u malim detaljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 3. Skockajte se za njega

Muškarčev mozak prije će reagirati na vizualni podražaj nego ženski, a to znači da će on odmah primijetiti kad se malo sredite, bez obzira koliko ste dugo u vezi. Ako ga želite zavesti, obucite crvenu haljinu - studija na sveučilištu Rochester pokazala je da je ta boja poput afrodizijaka za muškarce.

4. Nemojte se zapustiti

Zdrava prehrana, vježbanje, briga o svom zdravlju i izgledu nisu samo važni za vas, nego i za partnera. Ruku na srce, nitko pored sebe ne voli imati partnera koji ne drži do svog zdravlja i izgleda.

5. Dajte mu kompliment

Poput žena, i oni vole dobiti kompliment. To ne mora biti kompliment na račun fizičkog izgleda, već se može odnositi na postignuće na poslu ili rješavanje nekog problema. Bez obzira što su svjesni koliko su žene postale neovisne, muškarci se ipak ponekad vole osjećati kao zaštitnici koji se brinu o voljenoj.

6. Vrijeme za prijatelje i hobije

Muškarci se često pribojavaju reći suprugama da primjerice planiraju nekoliko druženja sa starim prijateljima ili odlazak na utakmicu. Ostavljate li takav dojam, dugoročno frustrirate svog partnera jer dio vremena samo za sebe potreban je svakoj osobi i partnerima u vezi. Nemojte ga sputavati dokle god je sve u granicama normale, a isto tako nemojte zaboraviti na sebe i svoje vrijeme bez partnera.

7. Potražite savjet

Možda ste većinu stvari i problema naviknuti prvo raspredati s najboljom prijateljicom, ali partner će vam rado dati savjet ako može. Osim toga, dobit ćete drugi pogled na problem ili nedoumicu, jer poznato je da prijateljice često govore ono što želite čuti. Njemu će biti jako drago što je vaš oslonac i to će biti još jedna potvrda da ga trebate u životu.

 

8. Sitnice su važne

Užurbani ritam života često je kriv za to što zaboravljamo na male stvari poput zahvale za neku pomoć ili odrađen kućanski posao. To bi, naravno, trebalo biti obostrano i donijet će pozitivnu energiju u vaš odnos.

9. Povezanost

Dok se žene više povezuju razgovorom, muškarci to rade dodirima. Kada imate priliku, umjesto brzinskog zagrljaja i poljupca, sjednite pored njega i zagrlite se te mazite kao na početku veze.

10. Seks

Dok je na početku veze sve prepuno strasti, s vremenom se za dobar seks ipak treba malo više potruditi. Žene često imaju izgovor da su preumorne i opterećene obavezama, ali sve se svodi na dobru volju. Ne morate voditi ljubav satima. Jedan brzinski seks sigurno će vam popraviti raspoloženje i opet vas povezati.

tportal.hr