Na medenom mjesecu otkrio kako je oženio 15-godišnjeg dječaka

medeni mjesec, šok, skandal
Indijac Balak Ram (37) bio je oženjen tjedan dana kad je na medenom mjesecu otkrio kako je njegova supruga zapravo 15-godišnji dječak, javlja express.co.uk.

- Kad sam prvi put upoznao Raja, bila je to ljubav na prvi pogled. Proveli smo neko vrijeme zajedno i shvatio sam kako je ona prava za mene, kazao je razočarani mladoženja Ram.

On je svoju buduću 'suprugu' upoznao nakon što je vođi plesne grupe Hukamu Singhu (35) platio oko 500 funti da mu organizira spoj. Tjedan dana kasnije upoznao ga je s '29-godišnjom ljepoticom', a odmah nakon prvog susreta, Ram je dogovorio vjenčanje.

- Imala je prekrasne oči i osmijeh te blistavu osobnost tako da sam samo tjedan dana nakon spoja ugovorio vjenčanje, kazao je Ram.

Nakon vjenčanja Ram se sa svojom 'mladenkom' uputio na romantični medeni mjesec, no kad su stigli u bračni apartman od šoka nije mogao doći sebi.

- Moja 29-godišnja supruga je 15-godišnji dječak, kaže Ram koji je odmah poništio brak s tinejdžerom, no tvrdi kako ga ne krivi za ono što se dogodilo.

Kaže kako je prevario kao i sve druge, a unatoč svemu ostali su prijatelji.